Libnet.ro
UNICEF

08:45

SCANDAL LA ANTENA: Din pacate, este vorba despre Horia Brenciu! Fanii sunt revoltati. Ce se intampla cu emisiunea...

B1 B1,
SCANDAL LA ANTENA: Din pacate, este vorba despre Horia Brenciu! Fanii sunt revoltati. Ce se intampla cu emisiunea...

Horia Brenciu a lamurit speculatiile despre plecarea sa de la X Factor, show difuzat de Antena 1. Din zvonurile astea, din viata publica avuta din 93 pana astazi, am invatat un singur lucru. Sa las. continuă pe B1

Facebook: Nu este vorba despre un atac cibernetic

Facebook sufera cea mai grava intrerupere din istorie, serviciile cheie fiind indisponibile pentru utilizatori la nivel global incepand de miercuri dupa-amiaza. Cauza intreruperii nu a fost inca facuta publica, scrie BBC.

Facebook intrerupt mai multe ore. Nu este vorba despre un atac cibernetic

Facebook a suferit cea mai grava intrerupere din istorie, serviciile cheie fiind indisponibile pentru utilizatori la nivel global mai multe ore miercuri. Cauza intreruperii nu a fost inca facuta publica, scrie BBC.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat! Tragedie in showbiz: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Aflam cu surprindere ca una dintre cele mai prezente persoane de pe scena publica a avut un trecut de-a dreptul tumultuos! Ei, bine, este vorba despre Bianca Dragusanu, care a avut parte de o experienta.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de iNDRAGITA Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta, artista fiind intr-o forma de invidiat pentru varsta sa! Secretul aspectului ei este il reprezinta operatiile estetice, la carevedeta nu s-a temut.

CUTREMUR in familia Deliei Matache! Este vorba despre sora ei, Oana

Sora Deliei are probleme cu internautii! Cineva i-a furat identitatea, iar acum vedeta se plange public, potrivit Stirescu. Dragilor, Dupa cum am zis de nenumarate ori si prin ziare, pe la diverse emisiuni,.

S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi

Problemele nu-i mai lasa in pace pe sotii Lis! S-ar parea ca starea de sanatate a fostului primar este tot mai grava, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele. Ba mai mult, el merge greoi. Viorel Lis a.

NOUA ZEELANDA: Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Christchurch

Politia neozeelandeza anunta existenta mai multor victime in urma unor incidente armate la doua moschei din Christchurch, anunta BBC. Conform presei locale, este vorba despre moscheile Al Noor Mosque, din centrul orasului si Linwood Masjid.

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit...

Durere fara margini in folclorul romanesc! Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista s-a stins, duminica, din cauza unor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )