Libnet.ro
UNICEF

00:07

SCANDAL BOLINTINEANU. Ponta: Actiunea politistilor la liceu s-a transformat in harababura.

România Liberă România Liberă,
SCANDAL BOLINTINEANU. Ponta: Actiunea politistilor la liceu s-a transformat in harababura.

Actiunea politistilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu a fost coordonata de procurori, dar s-a transformat intr-o harababura procedurala, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Guvernul urmeaza sa identifice proceduri de functionare a Politiei care sa garanteze legalitatea. Ideea de a pedepsi profesorii corupti este un lucru foarte bun. Acolo, insa, lucrurile s-au desfasurat intr-o harababura procedurala care generase intr-un abuz, a spus Ponta la RTV. Luni, premierul . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Actiunea politistilor la liceu a fost coordonata de procurori si s-a transformat in harababura

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca actiunea politistilor privind bacalaureatul la Liceul Dimitrie Bolintineanu a fost coordonata de procurori, dar s-a transformat intr-o harababura procedurala care.

Victor Ponta la Antena 3: Actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu aduce aminte de vremurile comuniste/ Nu am de ce sa cer mandat de reprezentare de la presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta este prezent in aceasta seara in studiul Antenei 3. Victor Ponta declara ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si Guvernul ar putea sesiza Consiliul Superior al Magistraturii CSM) daca au existat nereguli legate de proceduri la nivelul magistratilor. Seful guvernului spune ca nu avea de ce sa ceara mandat reprezentare de la presedintele Basescu si crede ca turneul sau asiatic a fost unul pozitiv. emisiunea este in desfasurare.

Stroe: Ponta a inteles pe deplin situatia privind actiunea politistilor la Liceul Bolintineanu

Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, a afirmat, ieri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca domnia sa i-a prezentat premierului Victor Ponta elementele privind activitatea politistilor la Liceul Dimitrie Bolintineanu, iar premierul a inteles pe deplin situatia, potrivit surselor de presa.

SCANDAL BOLINTINEANU. Fosta directoare a liceului: Mi s-a spus ca s-au strans bani.

Fosta directoare a Liceului Bolintineanu a declarat, marti, ca reprezentanta comitetului de parinti i-a spus ca s-au strans 12. 900 de lei, pentru a asigura un minim protocol si pentru a motiva comisia de bacalaureat, precizand ca i s-a cerut vicepresedintelui comisiei sa ajute elevii, transmite Mediafax. Curtea de Apel Bucuresti a dezbatut recursul formulat de Costica Varzaru, fosta directoare a Liceului Diomitrie Bolintineanu din Capitala, la decizia de arestare preventiva pentru 29 .

FRAUDA la Bolintineanu. Ponta ii cere explicatii lui Stroe.

Premierul Victor Ponta afirma ca asteapta explicatii din partea ministrului de Interne, Radu Stroe, referitor la audierile politiei in cazul bacalaureatului, iar Guvernul ar putea sesiza Consiliul Superior al Magistraturii CSM) daca au existat nereguli legate de proceduri la nivelul magistratilor, relateaza Mediafax. Dupa parerea mea, modul in care s-au dus - nu stiu toate detaliile - cu politisti pe baza ordinului procurorului. trebuia sa fie citati acei tineri. Eu pot doar sa constat, pe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )