Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scandal la un cinema din Timisoara: Un film a fost reluat de la inceput dupa 15 minute pentru ca doi magistrati au intarziat (VIDEO)

B1 B1,
Scandal la un cinema din Timisoara: Un film a fost reluat de la inceput dupa 15 minute pentru ca doi magistrati au intarziat (VIDEO)

Doi judecatori au facut legea intr-un cinematograf din Timisoara. Pentru ca au intarziat, magistratii au cerut reluarea unui film animat, desi trecusera 15 minute de la inceperea. continuă pe B1

Filmul de animatie care rula de 15 minute intr-un mall din Timisoara a fost reluat, la cererea unor judecatori

Doi judecatori au reusit sa obtina reluarea unui film de animatie dintr-un mall din Timisoara, cu toate ca acesta incepuse deja de un sfert de ora. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie a.

DOCUMENT Posta vrea sa identifice salariatii vinovati de greva spontana de saptamana trecuta pentru a-si recupera pagubele produse/Parteneriatul cu eMAG a fost reluat

Posta vrea sa identifice salariatii vinovati pentru greva spontana declansata saptamana trecuta, pentru a-si recupera pagubele produse, a marti comunicat pentru HotNews. ro Posta Romana. Compania sustine ca Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania SLPR) nu si-a asumat, in mod formal, incetarea voluntara a lucrului si nu a prezentat managementului companiei decizia luata de membrii sai, aceea de a opri activitatea. Astfel, avand in vedere ca sindicatul reprezentativ nu a fost organizatorul protestului si nici nu si-a asumat prerogative privind reprezentarea salariatilor la protest, nu au existat dovezi pentru chemarea acestuia in judecata.

Samsung, implicata in cel mai mare scandal politic din Coreea de Sud. Procurorii au descins la sediul companiei

Procurorii sud-coreeni au facut perchezitii la sediul central al Samsung Electronics, in cadrul unei anchete ce vizeaza un scandal politic de proportii in care este implicata Choi Soon-Sil, confidenta pr.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )