Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scandal dupa afisarea notelor la Evaluarea Nationala. Mama unui copil cu autism, reactie dura: Voi da in judecata MECT pentru discriminarea continua a copiilor cu dizabilitati

Antena3 Antena3,
Scandal dupa afisarea notelor la Evaluarea Nationala. Mama unui copil cu autism, reactie dura: Voi da in judecata MECT pentru discriminarea continua a copiilor cu dizabilitati

Ana Dragu, mama unui baiat care a terminat clasa a VIII-a, a avut o reactie dura dupa ce elevul a dat examenul de Evaluare Nationala. Edi este un copil cu nevoi speciale, are autism si e genial la pian, iar mama. continuă pe Antena3

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Cate contestatii au fost depuse dupa afisarea mediilor

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Numarul total de contestatii este anul acesta 21. 515, mai putine decat in 2018 cand au fost 23. Pe discipline, 11. 044 de candidati au depus contestatii la limba si literatura romana, 10. 115 la matematica si 316 la limba materna. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 29 iunie. Nota obtinuta la contestatii este nota definitiva, indiferent de punctajul obtinut, in plus sau in minus, fata de nota acordata, initial, la evaluarea lucrarii.

Dupa publicarea rezultatelor la Evaluarea Nationala: contestatii, completarea fisei de optiuni si repartizarea computerizata

Rezultatele de la Evaluarea Nationala vor fi afisate astazi la avizierele scolilor, dar si pe site-ul Ministerului Educatiei www. evaluare. edu. ro). Primele note obtinute de elevi la examen vor fi afisate pana la ora 12:00, iar cei nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatie in aceeasi zi.

Calendar admitere la liceu, in 2019. Ce trebuie sa faci dupa aflarea notelor la Evaluarea Nationala, fosta Capacitate

Absolventii claselor a VIII-a si-au aflat ieri rezultatele examenelor de la Capacitate. Acum mai au un singur hop, admiterea la liceu. Iata ce trebuie sa faci, pas cu pas, dupa ce ai aflat notele de la Evaluarea Nationala 2019! Admintere la liceu: Ce trebuie sa faci dupa ce afli rezultatele la Capacitate? Proaspetii absolventi din .

23 de elevi din Arges au obtinut 10 la Evaluarea Nationala 2019. Procentul de promovare la nivel de judet, inaintea contestatiilor, este74,54%

Argesul totalizeaza 23 de medii 10 dupa afisarea rezultatealor la examenele Evaluarii Nationale. Peste 1000 de absolventi de clasa a VIII-a din Arges au obtinut insa medii mai mici de 5. Astazi, elevii nemultumiti pot depune contestatii.

La ce ora afiseaza edu.ro notele la Evaluarea Nationala 2019

Elevii clasei a VIII-a vor primi astazi deznodamatul muncii lor. Examenele din cadrul Evaluarii Nationale au luat sfarsit. La ce ora se vor afisa rezultatele finale pe edu. ro? Evaluare Nationala 2019: La ce ora se afiseaza rezultatele pe edu. ro? Astazi, edu. ro afiseaza lista completa a notelor obtinute de elevii din clasa a VIII-a la examenele .

Fata de la tara cu 10 absolut la Evaluarea Nationala: Tot timpul mi-am dorit sa merg la mare. O sa ajung intr-o buna zi

Opt elevi din judetul Olt au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala, iar Cristina, eleva la o scoala gimnaziala dintr-o localitate de langa Corabia, este printre ei. Si-a facut mama sa planga de bucurie atunci cand, in pauza de masa, a primit vestea de la fiica sa.

Socul unui elev de nota 10 cand si-a vazut notele de la Evaluarea Nationala. Nu inteleg ce s-a intamplat!

Un elev de nota 10 in clasele V VIII a avut parte de socul vietii lui atunci cand si-a vazut rezultatele de la Evaluarea Nationala. Cea mai mare drama a acestui elev a fost ca n-avea cum sa depuna nici macar contestatie. Motivul? Afla-l in randurile urmatoare. Evaluarea Nationala: elevi de nota 10 care .

Noua dintre cei zece elevi buzoieni cu media maxima la Evaluarea Nationala vor invata in Colegiul Hasdeu

Cei zece elevi buzoieni care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala claseaza Buzau pe pozitia a 16-a in topul judetelor cu cele mai multe medii maxime. Noua dintre ei vor deveni colegi in cadrul aceluiasi liceu, Colegiul National B. Hasdeu.

Rezultate contestatii Evaluarea Nationala 2019. Edu.ro a afisat notele dupa contestatii

Rezultatele la Evaluarea Nationala 2019 au fost publicate pe site-ul Edu. ro, marti, 25 iunie. De asemenea, tot din aceasta data pot fi depuse contestatiile, intre orele 14:00 si 20:00. Potrivit calendarului Evaluarii Nationale, profesorii evaluatori au la dispozitie 3 zile, 26 29 iunie, pentru solutionarea contestatiilor. UPDATE: Contestatiile au fost solutionate, iar rezultatele finale .

Cerere pentru contestatie la Evaluarea Nationala 2019 (Capacitate). Cum se depune contestatia. Descarca formularul aici

Cerere pentru contestatie la Evaluarea Nationala 2019. Afla in randurile urmatoare cum se depune contestatia in cazul in care nu esti multumita de rezultatul obtinut la examene. Contestatiile se vor depune intr-o singura zi si se vor desfasura dupa o procedura prestabilita. UPDATE: Au fost afisate, marti, 25 iunie 2019, rezultatele examenului de evaluare nationala .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )