Libnet.ro
UNICEF

16:31

Scandal la HCM Baia Mare. Campioana Romaniei a ramas fara antrenor

Adevărul Adevărul,
Scandal la HCM Baia Mare. Campioana Romaniei a ramas fara antrenor

Cutremur in tabara campioanei Romaniei HCM Baia Mare. Dupa victoria categorica obtinuta in fata echipei din Tg. Mures antrenorul Costica Buceschi si-a prezentat demisia. continuă pe Adevărul

Sub presiunea rezultatului. HCM Baia Mare, obligata sa invinga Muresul Tg. Mures

Infrangerea suferit in etapa precedenta de catre HCM Baia Mare a agitat apele in tabara baimarencelor. Echipa antrenata de Costica Buceschi este obligata sa invinga Muresul Tg. Mures, conducerea Primariei Baia Mare dand un ultimatum. Daca in urmatoarele doua meciuri nu sunt bifate victorii, municipalitatea se retrage.

Dezamagire in tabara HCM Baia Mare. A venit si prima infrangere

HCM Baia Mare a pierdut partida din a cincea etapa a Ligii Nationale feminine de handbal disputat impotriva echipei Corona Brasov, scor 29-28. Aceasta este prima infrangere suferita de handbalistele din Baia Mare in actuala editie de campionat.

Echipa de volei Stiinta Explorari Baia Mare, la turneul organizat de campioana Ungariei

Echipa de volei Stiinta Explorari Baia Mare va lua parte in acest final de saptamana la un nou turneu de pregatire, de data aceasta in Ungaria.

VIDEO Bataie in toata regula pe o strada din Baia Mare

Scene greu de imaginat in Baia Mare. O bataie generala s-a iscat in fata Casei de Cultura din municipiu, protagonistii fiind mai multi tineri care si-au impartit fara mila pumni si picioare.

De la Baia Mare la Sighet si de la Tg. Lapus la Dej se va circula ca-n palma. incep lucrarile pe DN 18 si DN 18B

Pas cu pas fiecare tronson din DN 18B va fi reabilitat. Prefectul judetului Maramures a anuntat ca pana la finele acestui an soferii vor circula pe un drum european pe ruta Baia Mare-Sighetu Marmatiei. Lucrari de asfaltare se fac si pe DN 18B, legatura Tg. Lapus-Magoaja-Dej.

Cutia milei dintr-o biserica din Baia Mare, pradata de hoti. Minorul a plecat cu 5000 lei

Un minor din Baia Mare a pus pe jar autoritatile dupa ce a reusit sa dea mai multe spargeri. intr-unul din cazuri minorul a reusit sa intre intr-o biserica din municipiu de unde a plecat cu suma de 5000 lei, bani luati din cutia milei.

Lucrarile europene pe Spitalul Judetean Baia Mare, finalizate inainte de Craciun. Restul lucrarilor, din 2015

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare va fi finalizat cu doar cateva zile inainte de Sarbatoarea Nasterii Domnului. Asta desi proiectul pe bani europeni trebuia finalizat inca din luna septembrie a acestui an. Nu a fost sa fie, astfel ca in acest moment noul termen avansat de autoritati este data de 19 decembrie.

Lupta stransa pentru sefia Complexului Astronomic Baia Mare. Doi candidati pentru sefia institutiei

Concursul pentru sefia Complexului Astronomic Baia Maren este in plin desfasurare. Recent a avut loc prima proba a concursului, cei doi concurenti inscrisi fiind declarati admisi, diferenta fiind data doar de 10 sutimi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )