Libnet.ro
UNICEF

06:30

Scandal cu Laurentiu Reghecampf in timpul meciului Steaua-CSU Craiova

Antena3 Antena3,
Scandal cu Laurentiu Reghecampf in timpul meciului Steaua-CSU Craiova

Imediat dupa ce arbitrul Marius Avram a fluierat finalul primei reprize a partidei Steaua - CS U Craiova, cand scorul era 0-0, cei doi antrenori s-au dus spre el pentru a-i reprosa deciziile luate pe parcursul celor 45. continuă pe Antena3

Cat vor castiga in realitate Laurentiu Reghecampf si secunzii sai de la Steaua

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost numit oficial, joi seara, in functia de antrenor principal al echipei Steaua Bucuresti, el semnand un contract pe doi ani si jumatate.

Reghecampf: Se poate si mai bine

Laurentiu Reghecampf admite ca Steaua mai are nevoie de timp pentru a juca ceea ce-si doreste, dar se declara multumit de succesul obtinut in fata celor de la CSU Craiova in etapa a 21-a.

Andrei Ivan si-a prelungit contractul cu CSU Craiova

Atacantul Andrei Ivan si-a prelungit contractul cu CSU Craiova, informatie care a fost data publicitatii de gruparea din Oltenia chiar inaintea meciului cu Steaua, echipa care si-a manifestat interesul pentru proaspatul international roman.

Steaua doboara Craiova cu doua goluri pe final. Spiritul Reghe renaste Steaua

La revenirea lui Laurentiu Reghecampf pe banca tehnica a Stelei formatia campioana a avut nevoie de 82 de minute si o executie de generic din partea fundasului Paul Papp pentru a depsi propria neputinta.

Laurentiu Reghecampf, prima conferinta dupa revenirea la Steaua

Am transmisaici live text dupa ora 13:00 conferinta de presa pe care a sustinut-o Laurentiu Reghecampf, noul antrenor al echipei Steaua. Acesta si-a inceput ziua conducand primul antrenament al echipei la baza de la Mogosoaia, dupa care a vorbit pentru prima data in calitate de antrenor al campioanei.

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al FC Steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca antrenorul Laurentiu Reghecampf si staful sau vor fi prezenti, joi, la antrenamentul echipei de la Mogosoaia.

VIDEO Reghecampf aduce Bestia la Steaua. Cine e primul om de pe lista lui

Laurentiu Reghecampf a revenit la Steaua si in planurile sale intra si o remanierea din temelii a clubului lui Gigi Becali.

Papp, eroul Stelei cu CSU Craiova: Tragem la titlu

Pana la golul lui Paul Papp din minutul 82 Steaua s-a chinuit sa desfaca apararea Craiovei, insa sutul prins de fundasul stelist din afara careului a doborat reduta oltenilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )