Libnet.ro
UNICEF

20:15

SCANDAL MONSTRU la Pitesti! Un barbat a smuls o BARA DE METAL din asfalt, si-a LOVIT vecinul si i-a DISTRUS masina (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
SCANDAL MONSTRU la Pitesti! Un barbat a smuls o BARA DE METAL din asfalt, si-a LOVIT vecinul si i-a DISTRUS masina (FOTO, VIDEO)

Scene violente pe o strada din Pitesti. Un barbat a smuls o bara de metal din asfalt, a atacat o familie si a inceput sa le distruga masina, in timp ce un alt barbat incerca sa il impiedice, fara. continuă pe B1

SCANDAL MOSNTRU la Pitesti! Un barbat a smuls o BARA DE METAL din asfalt, si-a LOVIT vecinul si i-a DISTRUS masina (FOTO, VIDEO)

Scene violente pe o strada din Pitesti. Un barbat a smuls o bara de metal din asfalt, a atacat o familie si a inceput sa le distruga masina, in timp ce un alt barbat incerca sa il impiedice, fara.

Scandal pe o strada din Pitesti!A smuls o bara de metal din asfalt si a distrus o masina - VIDEO

Sene violente au fost surprinse pe o strada din Pitesti. Doi barbati care aveau un conflict mai vechi au schimbat vorbe grele, iar unul dintre ei a smuls o bara de metal din asfalt si i-a devastat autoturismul.

SCANDAL MONSTRU: Celebru actor RETINUT de politisti. CUM a fost prins la volan (FOTO)

Actorul american Vince Vaughn a fost arestat, in California, dupa ce ar fi condus beat si s-ar fi opus arestarii, informeaza CNN. Vaughn a fost oprit de politie la un punct de control din apropiere de Los.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )