Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prima sedinta a PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea. Subiecte: rectificarea bugetara si Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
Prima sedinta a PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea. Subiecte: rectificarea bugetara si Codul Fiscal

Liderii social-democrati s-au reunit la sediul partidului din strada Kiseleff. Este prima sedinta a Biroului Permanent sub conducerea lui Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Prima sedinta a PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea

Liderii social-democrati s-au reunit la sediul partidului din strada Kiseleff. Este prima sedinta a Biroului Permanent sub conducerea lui Liviu Dragnea.

Cum se impart banii de la buget in teritoriu. Rectificarea bugetara, prezentata in prima sedinta PSD cu Dragnea presedinte

18 -Liviu Dragnea a sosit la sedinta partidului, unde conduce astazi prima sedinta PSD de cand a fost ales presedinte interimar. Dragnea vrea sa stie cum arata proiectul de rectificare bugetar.

Liviu Dragnea isi prezinta strategia in sedinta PSD: Presedintele interimar al social democratilor vrea o colaborare mai stransa intre centru si teritoriu

Luni are loc prima sedinta PSD prezidata de Liviu Dragnea, in functia de presedinte interimar al partidului. Acesta a anuntat ca in cadrul acestei sedinte isi va prezenta strategia si va veni cu un plan de.

Liviu Dragnea: Ponta vrea o relatie institutional corecta cu Iohannis. Eu nu am vorbit cu presedintele. O sa vorbesc mai intai cu colegii mei din coalitie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa prima sedinta de partid de cand este presedinte, ca nu a avut inca discutii cu presedintele Klaus Iohannis, desi, spune el, vrea o relatie.

Liviu Dragnea: Sunt sume mari care nu s-au cheltuit la Transporturi. Banii vor fi disponibili, iar cei care vin cu facturi, vor fi decontate (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa prima sedinta de partid de cand este presedinte, ca la Ministerul Transporturilor sunt sume mari de bani care nu s-au cheltuit, in vreme ce la.

Liviu Dragnea: Nu stiu daca conducerea TVR e vinovata pentru situatia de acolo

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca trebuie gasita urgent o solutie in privinta situatiei de la televiziunea publica, aratand ca, din punctul sau de vedere, nu este vinovata .

Liviu Dragnea: in sedinta PSD am discutat despre rectificarea bugetara. Nu se taie niciun ban de la ministere (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a discutat in cadrul sedintei PSD despre rectificarea bugetara, pentru a se aduce lamuriri si raspunsuri la intrebarile care exista.

Peste 700 de angajati ai SRTv cer Parlamentului sa ia urgent masuri pentru salvarea TVR. Liviu Dragnea: Marea problema nu este conducerea

Peste 700 de angajati ai Societatii Romane de Televiziune SRTv) solicita Parlamentului sa ia urgent masuri pentru salvarea TVR, sa analizeze performantele actualei structuri de conducere a Televiziunii Romane si sa ii inlocuiasca pe managerii care nu si-au dovedit competenta. Totodata, Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea sustine ca trebuie gasita urgent o solutie in privinta situatiei de la televiziunea publica, arata Mediafax.

Adevarul Live, ora 13.00. Analistul politic Razvan Prisca, despre noua strategie a PSD cu Liviu Dragnea la sefia partidului

Analistul politic Razvan Prisca va comenta, incepand cu ora 13. 00, in emisiunea Adevarul Live, noua strategie impusa de Liviu Dragnea in PSD, aceea ca deciziile sa se dezbata mai intai in partid, apoi sa fie puse in practica de Guvern. Primul exemplu in acest sens l-a oferit ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, care a prezentat planul de rectificare bugetara de dimineata, in sedinta BPN, urmand ca marti sa se adopte in Guvern.

Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister. PSD a stabilit sesiunea extraordinara pe Codul fiscal in perioada 24-26 august

12 - Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National PSD, ca legea salarizarii bugetarilor va fi finalizata si supusa dezbaterii la ince.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )