Libnet.ro
UNICEF

19:15

Conducerea interimara a PSD Prahova, asigurata de Codrin Stefanescu (VIDEO)

B1 B1,
Conducerea interimara a PSD Prahova, asigurata de Codrin Stefanescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca interimatul filialei PSD Prahova va fi preluat de Codrin Stefanescu, pana la alegerile interne din organizatie. Astfel, Stefanescu preia functia. continuă pe B1

Mircea Cosma (PSD Prahova): Eu sunt ales presedinte al organizatiei pana la conferinta judeteana. Codrin Stefanescu este coordonator

Mircea Cosma a declarat luni ca este in continuare presedinte al Partidului Social Democrat PSD) Prahova, iar Codrin Stefanescu este coordonatorul activitatii organizatiei judetene, informeaza Agerpres.

Mircea Cosma s-a intors la sefia PSD Prahova. Este urmarit penal pentru fapte de coruptie

Mircea Cosma, vicepresedintele PSD, care s-a suspendat din functia de presedinte al PSD Prahova in urma cu aproape un an si jumatate cand a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a revenit, vineri, in functie, anuntand conducerea organizatiei judetene ca isi revoca suspendarea.

Rares Enescu, urmarit penal pentru conflict de interese, s-a autosuspendat din functia de secretar executiv al PSD Prahova

Secretarul executiv al PSD Prahova, Rares Enescu, s-a autosuspendat din functia detinuta in partid, informeaza Mediafax. Enescu se afla sub control judiciar, fiind acuzat de conflict de interese. Anutul privind.

Mircea Cosma revine la sefia PSD Prahova, din care s-a autosuspendat in februarie 2014

Mircea Cosma, trimis in judecata pentru fapte de coruptie si urmarit penal in dosarul lui Iulian Hertanu pentru sprijinire a unui grup infractional organizat si folosirea influentei, revine in functia de presedinte al Partidului Social Democrat PSD) Prahova, din care s-a autosuspendat in luna februarie 2014.

Mircea Cosma revine in functia de presedinte al PSD Prahova

Mircea Cosma, trimis in judecata pentru fapte de coruptie si urmarit penal in dosarul lui Iulian Hertanu pentru sprijinire a unui grup infractional organizat si folosirea influentei, revine in functia de presedinte al Partidului Social Democrat PSD) Prahova, din care s-a autosuspendat in luna februarie 2014, transmite Agerpres.

Mircea Cosma revine in functia de presedinte al PSD Prahova

Mircea Cosma revine in functia de presedinte al Partidului Social Democrat Prahova, dupa ce a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie. Cosma era si urmarit penal in dosarul lui Iulian Hertanu pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )