Libnet.ro
UNICEF

18:15

Scandal la o scoala din Buzau: O invatatoare este acuzata ca a lovit un copil de clasa a-III-a pana la invinetit (FOTO)

B1 B1,
Scandal la o scoala din Buzau: O invatatoare este acuzata ca a lovit un copil de clasa a-III-a pana la invinetit (FOTO)

O invatatoare din Buzau este acuzata de parintii unuia dintre elevii sai ca le-a batut copilul. Copilul, elev in clasa a-III-a, a ajuns acasa speriat si cu semne vizibile in urma. continuă pe B1

Scandal la o scoala din Buzau: O invatatoare este acuzata ca a lovit un copil de clasa a-III-a pana acesta a fost invinetit (FOTO)

O invatatoare din Buzau este acuzata de parintii unuia dintre elevii sai ca le-a batut copilul. Copilul, elev in clasa a-III-a, a ajuns acasa speriat si cu semne vizibile in urma.

Politia din Buzau ancheteaza o invatatoare care a lovit un elev de noua ani

O invatatoare de la scoala Dionisie Romano din Buzau este cercetata de politisti din cadrul IPJ Buzau pentru lovirea unui elev in varsta de noua ani.

Ancheta la Scoala 5 din Buzau, dupa ce un elev de 9 ani a fost invinetit la fata de invatatoare

Scoala nr. 5 din Buzau se afla in mijlocul unei anchete din partea Inspectoratului Scolar Judetean, dupa ce parintii unui elev au reclamat faptul ca invatatoarea micutului l-a lovit in timpul orelor. Evenimentul s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, iar in urma loviturii copilul a ramas cu o vanataie la fata.

Scandal sangeros dupa meciul Romania-Franta: Fiul unui consilier judetean din Buzau, violente in bar (VIDEO)

Fiul unui consilier judetean din Buzau, implicat intr-un conflict sangeros! Tanarul a fost protagonistul unei batai desprinse parca din filmele de actiune. Ametit de aburii alcoolului,.

Atacul sangeros din Orlando. Cine este tatal atacatorului

Tatal lui Omar Mateen, atacatorul identificat de politie care a ucis 50 de persoane intr-un club de noapte din Orlando, este un activist politic de origine afgana care se opune vehement Pakistanului si.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )