Libnet.ro
UNICEF

13:15

Atacul sangeros din Orlando. Cine este tatal atacatorului

Antena3 Antena3,
Atacul sangeros din Orlando. Cine este tatal atacatorului

Tatal lui Omar Mateen, atacatorul identificat de politie care a ucis 50 de persoane intr-un club de noapte din Orlando, este un activist politic de origine afgana care se opune vehement Pakistanului si. continuă pe Antena3

Donald Trump cere demisia presedintelui Barack Obama, dupa atacul armat din Orlando: in declaratiile facute, presedintele a refuzat intr-un mod rusinos sa rosteasca sintagma islam radical

Donald Trump cere demisia presedintelui Barack Obama in urma atacului din statul Florida, soldat cu 50 de morti, informeaza The Boston Globe. in declaratiile facute, presedintele Barack Obama.

Donald Trump cere demisia lui Barack Obama, dupa atacul armat din Orlando: in declaratiile facute, presedintele a refuzat intr-un mod rusinos sa rosteasca sintagma islam radical

Donald Trump cere demisia presedintelui Barack Obama in urma atacului din statul Florida, soldat cu 50 de morti, informeaza The Boston Globe. in declaratiile facute, presedintele Barack Obama.

Tatal atacatorului din Orlando: Doar Dumnezeu ii poate judeca pe homosexuali, nu si slujitorii sai

Siddique Mateen, tatal americanului de origine afgana care a comis atacul din clubul de noapte gay din Orlando, a postat pe Facebook un mesaj in care si-a exprimat tristetea fata de cele petrecute, dar a.

Obama, despre atacul din Orlando: Este un caz de extremism de tip intern. Nu exista dovezi clare ca autorul atacului ar fi avut conexiuni in strainatate

Atacul comis la un club gay din Orlando este un caz de extremism de tip intern si nu s-au descoperit pana acum legaturi intre autorul acestuia si vreo grupare terorista, a declarat Barack.

SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida

ACTUALIZARE 16:20 Aproximativ 20 de persoane au fost ucise in atacul armat care a avut loc la primele ore ale acestei dimineti in clubul de noapte Pulse, frecventat de homosexuali, din Orlando, in statul american Florida, a anuntat seful politiei locale, John Mina, informeaza agentia DPA. *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort .

Functia Safety Check a Facebook, activata prima oara in SUA dupa atacul din Orlando

Facebook a activat duminica functia de Safety Check pentru prima data in Statele Unite, dupa ce un barbat inarmat a ucis 50 de persoane intr-un un club de noapte din Orlando, Florida. Functia a fost introdusa pentru prima data in octombrie 2014 si permite utilizatorilor retelei socialeFacebook sa confirme apropiatilor ca sunt in siguranta in [].

Florida: Atac armat intr-un club de noapte din Orlando: 50 de morti si cel putin 53 de raniti (VIDEO)

UPDATE: Politia anunta circa 20 de morti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, iar 42 de persoane au fost transportate la spital. Suspectul a fost gasit mort in club, avand asupra.

Masacru intr-un club de noapte din Orlando: 50 de morti si cel putin 53 de raniti, in urma unui atac armat (VIDEO)

UPDATE: Bilantul mortilor in atacul armat din clubul de noapte din Orlando a ajuns la 50 de persoane si 53 de raniti, conform CNN. UPDATE: Politia anunta anterior ca sunt circa 20 de morti in.

Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor masacrului din Orlando, unde 50 de persoane au murit, iar alte 53 au fost.

Mesaje cutremuratoare primite de mama uneia dintre victime chiar in timpul masacrului din Orlando (VIDEO)

Unul dintre tinerii aflati in clubul din Orlando care si-a pierdut viata este Eddie Justice. El avea 30 de ani si a atras atentia presei dupa ce s-a aflat ca i-a trimis mamei sale mesaje in timpul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )