Libnet.ro
UNICEF

07:15

Scandal la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova: Ati lasat-o sa moara ca un caine. Nu ne-ati spus nimic. Ne-ati bagat mama in sac si ziceti ca are COVID, nemernicilor!

B1 B1,
Scandal la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova: Ati lasat-o sa moara ca un caine. Nu ne-ati spus nimic. Ne-ati bagat mama in sac si ziceti ca are COVID, nemernicilor!

Scandal urias la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, unde o familie aduce acuzatii grave personalului medical. Doi frati care au mers sa o ridice pe mama lor decedata de cancer au constatat ca sunt obligati. continuă pe B1

Centru de Mari Arsi si investitii uriase la Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara

Guvernul a aprobat, astazi, in sedinta, un proiect urias de investitii la Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara, acolo unde va fi contruit un centru de mari arsi. De asemenea, mai multe departamente ale spitalului vor fi modernizate.

VIDEO Scandal la Spitalul Judetean Craiova: o femeie decedata de cancer, pusa pe lista suspectilor de coronavirus desi nu fusese testata Explicatiile medicilor

Familia unei femei decedate de cancer la colon afla ca vor primi ramasitele intr-un sac sigilat ca si cum aceasta ar fi murit de Covid-19, desi nu fusese testata. Directorul medical al unitatii spune ca femeia fusese internata singura in salon pe Sectia Chirurgie, dar personalul a gasit-o noaptea dormind cu o pacienta care a fost confirmata cu Covid, relateaza Gazeta de Sud.

Spitalele romanesti din topul rusinii, pentru care nu conteaza satisfactia pacientului: Spitalul Judetean Craiova, Spitalul din Targu Jiu si Spitalul Floreasca ocupa primele 3 locuri

Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, Spitalul Judetean Targu Jiu si Spitalul Floreasca din Bucuresti ocupa primele 3 locuri intr-un top al rusinii realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Sunt spitalele romanesti pentru care gradul de satisfactie al pacientilor nu conteaza - sub 0,1% dintre pacientii lor au completat la externare chestionare de feedback, cu toate ca legea prevede acest lucru inca din anul 2016. Peste 6. 000 de romani spun ca li s-au solicitat bani sau atentii de catre medici sau asistente in anul 2019, iar unul din 5 pacienti internat intr-un spital romanesc a fost nevoit sa isi cumpere cu bani din buzunar materiale sau medicamente pe parcursul internarii.

Sefa Sectiei ATI de la Spitalul Judetean Galati: Dupa incheierea unei ture oamenii au nevoie de perfuzii si oxigen ca sa poata sa o ia de la capat La SJU Galati sunt infectate cu coronavirus 24 de cadre medicale

Sefa Sectiei ATI a Spitalului Judetean Galati, Corina Manole, transmite un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre dezamagirea si epuizarea cadrelor medicale, spunand ca, dupa incheierea unei ture la ATI Covid, cadrele medicale au nevoie de perfuzii si oxigen ca sa poata sa o ia de la capat. Spitalul Judetean din Galati este focar de COVID-19. Potrivit datelor furnizate de conducerea unitatii medicale, luni, 24 de angajati au fost confirmati pozitiv la testul pentru depistarea infectiei. Cel putin noua pacienti ai spitalului au fost si ei infectati.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Galati. Numarul cadrelor medicale infectate urca la peste 60

Se extinde focarul de Covid-19 de la Spitalul Judetean de Urgenta de la Galati. Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a urcat, miercuri, la 63. Acestora li se adauga si mai multi pacienti care.

O tanara din Arad a fost data in judecata de Spitalul Judetean pentru defaimare dupa ce a sustinut ca medicii i-ar fi cerut sa accepte diagnosticul de COVID-19

O tanara de 18 ani a fost data in judecata de Spitalul Judetean din Arad dupa ce fata a afirmat pe Facebook ca a fost rugata de catre medici si asistente sa accepte internarea cu diagnosticul de COVID-19, desi nu ar fi fost infectata.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean din Galati. Zeci de cadre medicale, infectate cu coronavirus. Internarile au fost suspendate

Se extinde focarul de coronavirus de la Spitalul Judetean Galati. Zeci de cadre medicale au fost diagnosticate cu Covid-19, 20 dintre acestea fiind depistate marti. Acestora li se adauga si pacientii confirmati cu.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean din Galati: 35 de persoane, testate pozitiv

Este focar de coronavirus la Spitalul Judetean din Galati, unde cateva zeci de persoane au fost confirmate pozitiv cu Sars CoV-2, atat cadre medicale, cat si pacienti, iar o sectie a unitatii medicale a fost inchisa. Primele cazuri au aparut saptamana trecuta, cand erau 10 bolnavi.

VIDEO Scandal imens la Spitalul de Urgenta Craiova. Ne-ati bagat mama in sac si ziceti ca are COVID, nemernicilor!

O familie a acuzat personalul medical craiovean ca a fost obligata sa-si inmormanteze ruda decedata de cancer conform protocolului COVID-19, desi aceasta nu fusese infectata. Un alt barbat a povestit si el ca a patit acelasi lucru cu bunica sa. V-o livram pe protocol COVID.

Acuzatii grave la adresa Spitalul Judetean de Urgenta Arad. O tanara sustine ca a fost indemnata sa accepte diagnosticul de COVID-19

O adolescenta din Arad face acuzatii grave la adresa Spitalul Judetean de Urgenta, dupa ce a ajuns la unitatea medicala cu simptome specifice COVID-19. Tanara de doar 18 ani acuza ca a fost rugata sa accepte.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )