Libnet.ro
UNICEF

21:45

Scandal urias la Episcopia Ortodoxa Romana din SUA. Zeci de romani au cerut in strada demisia episcopului, caruia ii aduc mai multe acuzatii (VIDEO)

B1 B1,
Scandal urias la Episcopia Ortodoxa Romana din SUA. Zeci de romani au cerut in strada demisia episcopului, caruia ii aduc mai multe acuzatii (VIDEO)

Episcopia Ortodoxa Romana din Statele Unite este implicata intr-un scandal urias. Reprezentantii bisericii sunt acuzati ca au interzis accesul mass-media la congresul anual, informeaza B1 TV. continuă pe B1

Melania Trump a dat in judecata The Daily Mail si un blog din SUA pentru defaimare, dupa ce acestea au sugerat ca sotia candidatului republican la presedintia SUA a lucrat ca escorta in anii 90

Publicatia britanica The Daily Mail si un blog din SUA au fost date in judecata de Melania Trump, sotia candidatului republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, pe motiv ca.

Jerusalem Post: Miliardarul George Soros se implica masiv pentru a o sprijini pe Hillary Clinton, candidata democrata la alegerile prezidentiale din SUA

Miliardarul George Soros, detinator al Fundatiei pentru o Societate Deschisa, s-ar implica masiv in campania pentru alegerile prezidentiale din SUA, sprijind-o pe candidata democrata Hillary.

MOMENT ISTORIC: Prima cursa cu avionul din SUA spre Cuba, dupa mai bine de jumatate de secol

Un avion de pasageri a decolat din SUA si a aterizat in Cuba pentru prima data dupa mai bine de jumatate de secol. Avionul cu cei 150 de pasageri, printre care si secretarul american al Transporturilor, au.

Incediu de amploare intr-un bloc din Resita: Zeci de oameni au fost evacuati

Un incendiu izbucnit, joi dupa-amiaza, pe balconul unui apartament de la etajul al saptelea al unui bloc din zona centrala a municipiului Resita. in urma incendiului, zeci de persoane au fost evacuate,.

O jurnalista din SUA a fost arestata in Turcia

Jurnalista americana Lindsey Snell a fost arestata in Turcia la inceputul lunii august si este incarcerata la o inchisoare din provincia Hatay, a declarat purtatorul de cuvant al.

Un barbat din SUA a fost arestat dupa ce a violat un cal (FOTO)

Un barbat din Pennsylvania a fost arestat, dupa ce a recunoscut ca a intrat intrun hambar pentru a face sex cu un manz, potrivit rt. com. Travis Wagner, in varsta de 21 de ani, le-a spus pol.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3536 seconds )