Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din SUA a fost arestat dupa ce a violat un cal (FOTO)

B1 B1,
Un barbat din SUA a fost arestat dupa ce a violat un cal (FOTO)

Un barbat din Pennsylvania a fost arestat, dupa ce a recunoscut ca a intrat intrun hambar pentru a face sex cu un manz, potrivit rt. com. Travis Wagner, in varsta de 21 de ani, le-a spus pol. continuă pe B1

Cantaretul american Chris Brown a fost arestat, dupa ce a amenintat un fotomodel cu o arma

Chris Brown a fost arestat, dupa ce a amenintat un fotomodel cu o arma. Victima, castigatoare a premiului Miss California 2016, a alertat autoritatile la ora 3 dimineata, ora locala. La scurt timp, casa ar.

Vladimir Putin a fost arestat in Florida dupa ce a facut scandal intr-un supermarket (VIDEO)

Vladimir Putin a fost arestat in Florida dupa ce a facut scandal la iesirea dintr-un supermarket. Nu, nu este vorba despre presedintele Rusiei, ci despre un simplu cetatean american. Potrivit CBS 12,.

Gest eroic al unei femei din SUA. A salvat doi copii, dupa izbucnirea unui incendiul la o benzinarie (FOTO, VIDEO)

O femeie asalvat doi copii mici, dupa ce un barbatinvarsta de 70 de ani, a intrat cu masina intr-o benzinarie, a avariat cinci masini si a provocat un incendiu, potrivit Daily.

Povesti cu bani, reguli si oameni (instantanee financiare din SUA)

Sunt vreo 70 de kilometri de condus de la cabana, dar credem ca merita; zid de copaci pe ambele parti ale drumului un tunel verde si racoros ce strecoara fire de aer din cand in cand prin geamurile intredeschise ale masinii si aduce miros de padure de dupa ploaie, de curatenie, de copilarie libera si plina.

Cercetatorii au descoperit prima bacterie din SUA care poarta gene ce o fac rezistenta la antibiotice considerate ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor

Cercetatori din New Jersey afirma, luni, ca au depistat in SUA probabil prima tulpina de bacterie E. Coli rezistenta la doua tipuri de antibiotice considerate in prezent drept ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor, scrie Reuters.

Un activist german a fost ranit, dupa ce un tort i-a fost aruncat in cap (VIDEO)

Un co-lider al Partidului Alternativ impotriva migrantilor din Germania a fost lovit in cap de un tort de inghetata, care a fost aruncat de un activit de extrema stanga, potrivit.

Panica pe o plaja din Costa del Sol, dupa ce salvamarii au fost alertati de trei ori ca aproape de tarm se afla un rechin: Alarma s-a dovedit a fi falsa (VIDEO)

Panica pe o plaja din regiunea spaniola Costa del Sol. Salvamarii au fost alertati de trei ori ca aproape de plaja Fuengirola a fost vazut un rechin, informeaza DailyMail. Imediat, turistii au fost.

Misterul Tipatului pictat de Edvard Munch a fost deslusit, dupa mai bine de 100 de ani. Ce ascunde celebrul tablou al artistului norvegian

Misterul unuia dintre cele mai faimoase tablouri din lume a fost deslusit. O echipa de cercetatori a pus sub lupa o pata albicioasa care apare pe lucrarea pictorului norvegian Edvard Munch, The.

Aeroportul din Frankfurt a fost evacuat dupa un incident de securitate (VIDEO)

UPDATE: Ultimele informatii arata ca evacuarea a inceput in momentul in care o persoana a intrat in zona de securitate inainte de a fi verificata complet de catre personalul.

Incident incredibil intr-o universitate din Alabama. O studenta a fost retinuta dupa ce a incercat sa-si atace profesorul cu un pistol cu electrosocuri (VIDEO)

Incident incredibil intr-o universitate. O studenta din Alabama a scos un pistol cu electrosocuri, amenintandu-l pe un profesor care a incercat sa o opreasca din bataia ei cu o alta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )