Libnet.ro
UNICEF

22:15

Scandalul mastilor pentru persoanele cu venituri mici ia amploare. DNA a intervenit in forta

Antena3 Antena3,
Scandalul mastilor pentru persoanele cu venituri mici ia amploare. DNA a intervenit in forta

Subiectul mastilor pentru persoanele cu venituri mici ajunge pe masa procurorilor DNA. Mai multi angajati ai Ministerului Sanatatii au fost chemati la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiati in scandalul mastilor pentru romanii defavorizati. continuă pe Antena3

Raed Arafat, despre scandalul mastilor expirate: Sunt povesti fabricate

Raed Arafat a vorbit la Exces de Putere despre scandalul mastilor expirate. Acesta a prezentat in platoul Antena 3 doua cutii de masti, cu termenul de valabilitate in martie 2025 si mai 2025.

Ministerul Sanatatii a demarat procedura de reziliere a contractului privind furnizarea mastilor pentru familiile nevoiase (VIDEO)

Ministerul Sanatatii a demarat procedura de reziliere a contractului privind furnizarea mastilor pentru familiile nevoiase. Mai mult, Nelu Tataru a cerut o ancheta interna la Ministerul Sanatatii pentru a.

Business report Mircea Miclea: Cand criza identitatii duce la criza ratiunii. Industria mastilor pentru copii scumpe si inutile. Loteria Romana vrea sa poata vinde bilete online. Noile reguli pentru RCA, aproape gata

Mircea Miclea: Cand criza identitatii duce la criza ratiunii * Cum actioneaza statul roman impotriva oricarei logici de piata * Dana Dima, vicepresedinte, BCR: Atat bancile cat si clientii au fost mult mai pregatiti pentru aceasta criza * Criza refugiatilor: Cinci ani de Vom reusi! in cifre * Facilitati fiscale in turism, masuri sociale si multe alte propuneri legislative, adoptate tacit la Senat * Cum repornim Romania? A doua propunere: energia * Proiect de HG: Loteria Romana vrea sa poata vinde bilete online * Noile reguli pentru RCA, aproape gata: liber la scumpiri de tarife, firmele care intarzie platile raman fara licenta, plafon la reparatii * Cine sunt cei sapte manageri Pilon II de Pensii care au 66 mld. lei pe mana, adica economiile pentru pensie a 7,6 milioane de romani * Industria mastilor pentru copii inutile si extrem de scumpe.

Anuntul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru persoanele care cer eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta ca incepand de joi nu se mai primesc documente in format fizic de la persoanele care se prezinta la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )