Libnet.ro
UNICEF

23:15

Scandalul de la Opera Nationala Bucuresti. Mesajul unei balerine catre premierul Ciolos

România Liberă România Liberă,
Scandalul de la Opera Nationala Bucuresti. Mesajul unei balerine catre premierul Ciolos

Balerina Alina Cojocaru i-a trimis, miercuri, un mesaj prim-ministrului Dacian Ciolos, in care isi exprima regretul ca nu a reusit sa contribuie la schimbarea Romaniei, la ruptura din cercul de rautate si distrugere in care este tara noastra. continuă pe România Liberă

Scandalul de la Opera Nationala Bucuresti. Mesajul balerinei Alina Cojocaru, catre premierul Ciolos

Balerina Alina Cojocaru i-a trimis, miercuri, un mesaj prim-ministrului Dacian Ciolos, in care isi exprima regretul ca nu a reusit sa contribuie la schimbarea Romaniei, la ruptura din cercul de rautate si distrugere in care este tara noastra.

UPDATE. Coregraful si balerinul Johan Kobborg a demisionat de la Opera Nationala Bucuresti

Coregraful si balerinul Johan Kobborg a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca va demisiona, marti, de la Opera Nationala Bucuresti.

Coregraful si balerinul Johan Kobborg demisioneaza de la Opera Nationala Bucuresti

Coregraful si balerinul Johan Kobborg a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca va demisiona, marti, de la Opera Nationala Bucuresti.

Imi este teama pentru Romania. Viata mea e mai buna fara oameni corupti. Scandalul de la Opera Nationala s-a incheiat prin demisia directorului artistic Johan Kobborg

Johan Kobborg a anuntat pe contul sau de Facebook ca va pleca de la Opera Nationala Bucuresti si ca nu intentioneaza sa mai lucreze vreodata cu oameni ca Tiberiu Soare. Balerinul a adaugat.

Noi diferende la Opera Nationala Bucuresti. Kobborg anunta, in continuare, ca se retrage si ca nu va colabora cu oameni ca Tiberiu Soare

Johan Kobborg a scris, pe contul sau de Facebook, ca se retrage, ca nu va lucra niciodata cu oameni ca Tiberiu Soare si l-a acuzat pe noul director interimar, Vlad Conta, ca i-a cerut Alinei Cojocaru sa minta in privinta spectacolului de duminica. Viata mea e mai buna fara corupti, a subliniat Kobborg. La randul sau, Vlad Conta a declarat, pentru Adevarul, ca l-a invitat pe Johan Kobborg sa continue discutiile pentru semnarea contractului.

Scandalul de la ONB, in New York Times: Baletul romanesc isi pierde vedetele

Scandalul de la Opera Nationala Bucuresti ONB) a fost reflectat in presa internationala prin intermediul unor titluri precum Compania romana de balet isi pierde vedetele, aparut in The New York Times, Nucleul dur o face pe Cojocaru sa planga si Tulburarile de la ONB sunt pe cale sa stimuleze sovinismul romanesc, publicate pe site-urile specializate in balet slippedisc. com si classissima. com.

Manifestatii pro si contra coregrafului Kobborg, la Opera Nationala

Zeci de dansatori au manifestat, marti, in semn de sustinere pentru coregraful Johan Kobborg, care a demisionat de la conducerea baletului Operei Nationale Bucuresti, la eveniment fiind prezenta si Alina Cojocaru. in semn de contraprotest, un grup de artisti ai Operei Nationale Bucuresti i-au huiduit pe dansatori, de pe scarile cladirii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )