Libnet.ro
UNICEF

07:15

Scandalul de la ONB, in New York Times: Baletul romanesc isi pierde vedetele

Adevărul Adevărul,
Scandalul de la ONB, in New York Times: Baletul romanesc isi pierde vedetele

Scandalul de la Opera Nationala Bucuresti ONB) a fost reflectat in presa internationala prin intermediul unor titluri precum Compania romana de balet isi pierde vedetele, aparut in The New York Times, Nucleul dur o face pe Cojocaru sa planga si Tulburarile de la ONB sunt pe cale sa stimuleze sovinismul romanesc, publicate pe site-urile specializate in balet slippedisc. com si classissima. com. continuă pe Adevărul

Cruzime fara limite: Un caine a fost gasit cu botul legat cu banda izoliera, pe o autostrada din New York

Un caine rasa ciobanesc german a fost gasit pe o autostrada din New York. Masculul a fost observat de un sofer plecat intr-o calatorie de afaceri. Cand l-a vazut mai indeaproape, barbatul.

Fostul vicepresedinte FIFA Alfredo Hawit a pledat vinovat la New York

Hondurianul Alfredo Hawit, fost vicepresedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), a pledat vinovat, ieri, la New York, la patru capete de acuzare, in cadrul scandalului de coruptie care a zdruncinat din temelii instanta fotbalistica mondiala, transmit surse din media.

Auto. Premiere mondiale la New York

Specialistii din industria auto au crezut ca salonul de profil din New York va fi anul acesta linistit, cu oferte mai putine decat concurentii sai de la Detroit sau Geneva. Iata ca nu s-a intamplat asa, expozitia dovedindu-se una plina de noutati, de la supermasini la subcompacte.

New York: Doua persoane au fost ranite, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit (VIDEO)

Doua persoane au fost ranite, dupa ce un avion usor s-a prabusit, duminica seara, intr-o zona rezidentiala din statul american New York, informeaza ABC News. Avionul de mici dimensiuni s-a prabusit .

Avion prabusit intr-o zona rezidentiala din New York

Cel putin doua persoane au fost ranite dupa ce un avion usor s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din statul american New York, informeaza ABC News. Avionul de mici dimensiuni s-a prabusit.

Cosmetic Plant a fost desemnata expozant de lux de Fashion Snoops New York

Cosmetic Plant, producatorul clujean de cosmetice, a fost desemnata de catre compania de cercetare de piata americana Fashion Snoops New York unul dintre expozantii de top prezenti la cel mai mare targ de produse cosmetice din lume, Cosmoprof Bologna, din totalul de peste 2. 500, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )