Libnet.ro
UNICEF

14:00

Scena tulburatoare intr-o casa din Iasi: fetita de trei ani gasita de medici mangaindu-si mama moarta de frig

Adevărul Adevărul,
Scena tulburatoare intr-o casa din Iasi: fetita de trei ani gasita de medici mangaindu-si mama moarta de frig

O intamplare tragica care a avut loc in zona Copou din Iasi a impresionat echipajele de urgenta care au ajuns la locul solicitarii. continuă pe Adevărul

Cat de confortabil se poate trai intr-o casa mica?

Cu siguranta, e o intrebare pe care si-o pun toate persoanele care urmeaza sa locuiasca intr-o casa mica, indiferent ca o cumpara, o inchiriaza sau o construiesc de la 0.

REVOLTA. Un consilier local din Iasi acuza: Teleormanul lui Dragnea a primit bani de investitii cat toate cele sase judete din Moldova. M-am saturat de Banicioiu care nici prin gara la McDonalds nu o sa mai treaca

Andrei Postolache, consilier local din Iasi, a dezvaluit faptul ca Teleormanul, judetul lui Liviu Dragnea, a primit bani pentru investitii cat toate cele sase judete din regiunea Moldovei .

REVOLTA. Un consilier local din Iasi acuza: Teleormanul lui Dragnea a primit bani de investitii cat toate cele sase judete din Moldova. M-am saturat de Banicioi care nici prin gara la McDonalds nu o sa mai treaca

Andrei Postolache, consilier local din Iasi, a dezvaluit faptul ca Teleormanul, judetul lui Liviu Dragnea, a primit bani pentru investitii cat toate cele sase judete din regiunea Moldovei .

INCENDIU intr-un bloc din Slatina. Pompierii au intervenit de urgenta (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, intr-un bloc din Slatina din care 30 de persoane au iesit singure, solicitand ulterior ajutorul pompierilor. La fata locului au ajuns imediat doua autospeciale,.

DOLIU in PNL: Un lider liberal a murit la 42 de ani, dupa ce i s-a facut rau in Aeroporul International din Iasi

Liderul consilierilor PNL din cadrul Consiliului Judetean Iasi a murit miercuri in urma unui stop-cardio respirator. Potrivit adevarul. ro, Daniel Minciuna, in varsta de 42 de ani, se afla.

intalnire a primarilor PSD din Iasi, in cadrul careia au discutat acuzatiile aduse de Mihai Chirica Guvernului Grideanu si liderului Liviu Dragnea

Aproximativ 30 de primari social-democrati din judetul Iasi s-au reunit, marti, pentru a analiza criticile lansate de primarul Iasiului, Mihai Chirica, la adresa Guvernului condus de Sorin Grindeanu si la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Ei ai semnat o scrisoare deschisa prin care se dezic de afirmatiile acestuia.

Desfigurata cu un pahar, in timp ce se afla la o petrecere intr-un club din Buzau

O tanara a fost desfigurata cu un pahar, in timpul unei petreceri dintr-un club din Buzau, potrivit B1tv. De pe patul de spital, fata da vina pe n tanar influent din judet, dar el spune ca, de fapt, el este victima.

Doi tineri au fost filmati in timp ce intretineau relatii sexuale intr-un cinema din Suceava! Cum au reactionat cand au fost prinsi (VIDEO)

Acest moment fierbintre intre doi indragostiti a fost surprins intr-o sala de cinema din Suceava in complexul Comercial Iulius Mall de catre un spectator care a intrat in sala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )