Libnet.ro
UNICEF

18:00

SCENARIU. De ce s-a prabusit Virgin Galactic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SCENARIU. De ce s-a prabusit Virgin Galactic

Virgin Galactic a ignorat normele de securitate in anii care au precedat prabusirea navetei SpaceShipTwo, vineri, in desertul californian Mojave, incheiat cu decesul unuia dintre piloti, a declarat duminica un expert in domeniul aerospatial, insa. continuă pe Wall-Street Ro

Virgin Galactic a ignorat normele de securitate, spune un expert; compania neaga afirmatia

Virgin Galactic a ignorat normele de securitate in anii care au precedat prabusirea navetei SpaceShipTwo, vineri, in desertul californian Mojave, incheiat cu decesul unuia dintre piloti, a declarat duminica un expert in domeniul aerospatial, insa.

Expert: Virgin Galactic a ignorat normele de securitate

Motorul navetei SpaceShipTwo, alimentat cu un nou tip de combustibil, care era testat pentru prima data in zbor, a urmat un riguros program de dezvoltare la sol si rezultatele acestor teste au fost pozitive, a declarat directorul Virgin Galactic, George Whitesides, intr-un interviu acordat duminica publicatiei Financial Times.

Vehiculul spatial construit de Virgin Galactic pentru turism in spatiu S-A PRABUSIT

Vehiculul spatial construit de compania Virgin Galactic in scopul transportarii turistilor in spatiu s-a prabusit vineri, in cursul unui zbor de testare, relateaza NBC News, conform Mediafax. in timpul unui.

Vehicul spatial prabusit: compania Virgin Galactic a construit o naveta care nu a supravietuit testelor

Vehiculul spatial construit de compania Virgin Galactic a suferit o defectiune grava si s-a prabusit in timpul unui zbor de testare.

VIDEO Vehiculul spatial construit de Virgin Galactic s-a prabusit in cursul unui zbor de testare: un pilot a murit, al doilea este in stare critica

Vehiculul spatial construit de compania Virgin Galactic in scopul transportarii turistilor in spatiu s-a prabusit vineri, in cursul unui zbor de testare, relateaza NBC News, citat de Mediafax. Un pilot al vehiculului spatial a murit, iar al doilea este grav ranit, dupa prabusirea navetei intr-o zona desertica din California, anunta surse citate de postul local FOX News 13.

Naveta spatiala construita de Virgin Galactic s-a prabusit in cursul unui zbor de testare

Naveta spatiala SpaceShipTwo, construita de compania Virgin Galactic in scopul transportarii turistilor in spatiu, s-a prabusit vineri, in cursul unui zbor de testare, relateaza NBC News.

S-a prabusit naveta companiei Virgin Galactic care vrea sa duca turisti in spatiu

Cel putin o persoana a murit, iar alta este ranita dupa prabusirea vehiculului spatial apartinand companiei Virgin Galactic, in California, anunta surse citate de CNN.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )