Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scene socante intr-un supermarket. O femeie a spart peste 500 de sticle de alcool VIDEO

Adevărul Adevărul,
Scene socante intr-un supermarket. O femeie a spart peste 500 de sticle de alcool VIDEO

Sub privirile uimite ale angajatilor unui supermarket si ale clientilor, o femeie din Marea Britanie a spart peste 500 de sticle de alcool. continuă pe Adevărul

Peste 500 de membri ai Tineretului National Liberal si ai Cluburilor Studentesti Liberale devin voluntari DSP in toata tara

In contextul in care DSP-urile duc lipsa de personal pentru a raspunde in timp util solicitarilor venite din partea romanilor infectati cu COVID-19, peste 500 de membri ai Tineretului National Liberal.

Amazon acorda in SUA bonusuri de peste 500 de milioane de dolari angajatilor din prima linie

Amazon. com Inc a anuntat ca va cheltui in SUA peste 500 de milioane de dolari pentru a acorda bonusuri angajatilor din prima linie care lucreaza in perioada sarbatorilor, in contextul extinderii semnificative a comertului electronic, ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Amazon, bonusuri de peste 500 de milioane de dolari pentru angajatii din prima linie

Amazon. com Inc a anuntat ca va cheltui in SUA peste 500 de milioane de dolari pentru a acorda bonusuri angajatilor din prima linie care lucreaza in perioada sarbatorilor, in contextul extinderii semnificative a comertului electronic, ca urmare a.

Scene socante in judetul Olt. Un adolescent a batut cu brutalitate o tanara de 18 ani, in plina strada (VIDEO)

Imagini socante vin din judetul Olt, acolo unde o tanara de 18 ani a fost batuta cu salbaticie de un minor. Desi femeia a cazut din picioare, tanarul a continuat sao loveascacu bestialitate. Mo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )