Libnet.ro
UNICEF

15:30

Scene socante surprinse pe o strada din Republica Moldova! Un tanar lovit cu pumnul este lasat sa zaca in mijlocul carosabilului (VIDEO)

B1 B1,
Scene socante surprinse pe o strada din Republica Moldova! Un tanar lovit cu pumnul este lasat sa zaca in mijlocul carosabilului (VIDEO)

Un tanar din Republica Moldova a fost lovit in plina strada, vineri, de un amic de-al sau si lasat in mijlocul carosabilului, potrivit esp. md. Incidentul a avut loc pe strada Kiev din Balti. continuă pe B1

Tot mai multi tineri cu studii superioare parasesc Republica Moldova

Directoarea Centrului de Cercetari Demografice, Olga Gagauz, spune ca in Republica Moldova se constata ca tot mai multi tineri bine educati pleaca din tara. in aceste conditii, calitatea populatiei va avea de suferit, ceea ce va duce la un impact negativ asupra dezvoltarii socio-economice a Republicii Moldova in urmatoarele decenii.

Oficial: SUA au autorizat atacuri cibernetice impotriva mai multor state, inclusiv Republica Moldova (FOTO)

Guvernul Statelor Unite a autorizat atacurile cibernetice impotriva partidelor politice din diferite tari, printre care si Republica Moldova, potrivit Agora. Fostul consultant al Agentiei Nationale de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )