Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbari in Codul Rutier: Soferii incepatori ar putea fi obligati sa aiba insotitor la deplasarile pe timp de noapte

B1 B1,
Schimbari in Codul Rutier: Soferii incepatori ar putea fi obligati sa aiba insotitor la deplasarile pe timp de noapte

Soferii incepatori ar putea fi obligati sa aiba insotitor la deplasarile pe timp de noapte. Potrivit amendamentului propus de senatorul Nicolae Moga, insotitori pot fi persoane adulte care au permis de. continuă pe B1

Comisii: Soferii incepatori ar putea fi obligati sa aiba insotitor la deplasari pe timp de noapte

Soferii incepatori ar putea fi obligati sa fie insotiti, la deplasarile pe timp de noapte, de o persoana adulta care are permis de conducere de cel putin cinci ani, potrivit unui amendament adoptat in acest sens in comisiile parlamentare la modificarea Codului rutier, transmite Mediafax. Senatorii din Comisiile senatoriale juridica, pentru Aparare si Administratie publica au adoptat, in acest sens, un amendament al senatorului Nicolae Moga la proiectul de modificare a Codului rutier propus de Guvern.

Soferii incepatori vor fi obligati sa aiba insotitor la deplasari pe timp de noapte

Soferii incepatori ar putea fi obligati sa fie insotiti, la deplasarile pe timp de noapte, de o persoana adulta care are permis de conducere de cel putin cinci ani, potrivit unui amendament adoptat in acest sens in comisiile parlamentare la modificarea Codului rutier.

Soferii incepatori ar putea fi obligati sa aiba insotitor la deplasari pe timp de noapte

Soferii incepatori ar putea fi obligati sa fie insotiti, la deplasarile pe timp de noapte, de o persoana adulta care are permis de conducere de cel putin cinci ani, potrivit unui amendament adoptat in acest.

Senatorii pot formula amendamente la Codul Rutier pana vineri.

Senatorii mai pot formula amendamente la noul Cod Rutier pana vineri, potrivit deciziei membrilor Comisiilor juridica, pentru administratie si aparare, relateaza Mediafax. Membrii comisiilor au respins, marti, propunerea senatorului PNL Dian Popescu, membru al Comisiei pentru aparare, ca proiectul Guvernului sa fie respins in asteptarea numirii unui nou ministru de Interne. Nu este pentru nimeni un lucru nestiut ca saptamana viitoare va fi un nou ministru al Afacerilor Interne. Initiatorul .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )