Libnet.ro
UNICEF

16:45

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se insala

Adevărul Adevărul,
Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se insala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se insala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei. continuă pe Adevărul

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se inseala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se inseala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei.

Presedintele PE ii raspunde lui Basescu: Mereu am aparat Romania, cred ca Basescu se inseala. Cer sprijinul romanilor pentru candidatura la CE

Presedintele PE, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se inseala, precizand ca a aparat.

Presedintele PE ii raspunde lui Basescu: Mereu am aparat Romania, cred ca Basescu se insala. Cer sprijinul romanilor pentru candidatura la CE

Presedintele PE, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se insala, precizand ca a aparat.

Martin Schulz raspunde criticilor lui Traian Basescu

Presedintele PE, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a interpretat gresit declaratiile sale din ultima perioada, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Moldovei.

Ora 17:30 Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa vineri, la ora 17:30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

VIDEO Traian Basescu se invita in campania pentru europarlamentare: Daca voi constatata ca partidele nu dezbat temele europene, voi incerca sa explic miza alegerilor

Presedintele Traian Basescu a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, care ar trebui sa fie marile teme de dezbatere in timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, prezetandu-si disponibilitatea de a participa la aceste discutii. Seful statului a precizat ca, in cazul in care partidele nu se vor angaja in aceste dezbateri, nu va avea de ales si va incerca sa faca el acest lucru. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile presedintelui.

VIDEO Traian Basescu despre modificarile aduse legii administratiei publice: Am considerat ca legea e corecta, nu ii va feri pe hoti de procurori. Se reduce spectacolul daca nu mai ai primari, din ce sa traim daca nu avem spectacolul arestarilor?

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, cu referire la modificarile aduse de Parlament legii administratiei publice locale, ca Am considerat ca promulgarea legii e corecta si legea e corecta. In toate cele 20 de zile plus trei zile in control la Consiliul legislativ nu a existat nicio observatie, nici de la Parchete, nici de la ANI. Legea a facut obiectul unor discutii foarte serioase in randul consilierilor. Seful statului a mai spus, raspunzand unei intrebari a unui jurnalist, ca Nu este un lucru rau si nu ii va feri pe hoti legea - n. red. ) de procurori. Traian Basescu a adaugat ca Cred ca masura e corecta, se face un transfer de responsabilitate exact catre cel care ii furnizeaza primarului dispozitia de restituire. ) Cred ca e masura corecta, mai mult, va asigur ca vor fi primari care vor delega foarte mult si altii care vor delega foarte putin.

Mobilizarea rezervistilor o socoteala gresita a CSAT si a presedintelui Traian Basescu

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a recunoscut ieri, in cadrul unei emisiuni online pe www. adevarul. ro, ca Romania ar avea probleme cu mobilizarea rezervistilor, deoarece multi sunt plecati in strainatate la munca. Nu plecarea romanilor la munca in strainatate este adevarata piedica intr-o eventuala mobilizare a rezervistilor, ci distrugerea oricarei motivatii patriotice de catre politicienii iresponsabili.

Traian Basescu: Este nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Presedintele Traian Basescu a atras atentia vineri seara ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, care sa ii trateze pe doctori cu respect, prin remuneratii, si prin aplicarea careia pacientii sa isi primeasca drepturile. Declaratiile.

Avocatul Gabrielei Firea a depus contestatie impotriva suspendarii urmaririi penale in cazul presedintelui Traian Basescu

Avocatul Lucian Bolcas a depus la Parchetul General o plangere din partea clientei sale, senatoarea Gabriela Firea, impotriva ordonantei prin care s-a dispus suspendarea urmaririi penale in cazul plangerii penale formulate impotriva presedintelui Traian Basescu pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si santaj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )