Libnet.ro
UNICEF

08:17

Martin Schulz raspunde criticilor lui Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Martin Schulz raspunde criticilor lui Traian Basescu

Presedintele PE, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a interpretat gresit declaratiile sale din ultima perioada, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Moldovei. continuă pe România Liberă

Adevarul Live, sambata, ora 16.00: Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, raspunde in direct atacurilor lansate de Traian Basescu

Debutata de cateva ore, campania pentru alegerile parlamentare readuce in prim-plan marile teme europene, precum criza identitara a Uniunii Europene, situatia economiilor inca afectate de recesiunea din ultimii ani, dar si razboiul ce bate la portile estice ale Europei. adevarul. ro prezinta sambata, 26 aprilie, ora 16. 00, o editie speciala cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, in direct din studioul Adevarul Live din Bucuresti.

Martin Schulz: Am fost surprins de observatiile lui Basescu, o sa il intreb personal ce a vrut sa spuna

Presedintele PE, Martin Schulz a declarat, sambata, dupa lansarea eurocandidatilor PSD-UNPR-PC, ca a fost surprins de observatiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, mentionand ca seful statului nu i-a citit cu atentie declaratiile si ca il va.

UPDATE Adevarul Live: Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, raspunde la atacurile lui Traian Basescu

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, invitatul special al Adevarul Live programata pentru sambata, ora 16. 00, nu va putea participa la emisiune.

Martin Schulz: Sunt putin surprins de agresivitatea si ostilitatea presedintelui Basescu la adresa mea. Poate face poate parte din campania electorala

Candidatul socialistilor europeni la presedintia viitoarei Comisii Europene, Martin Schulz, s-a declarat surprins, intr-un interviu pentru Agerpres, de agresivitatea si ostilitatea presedintelui Traian Basescu la adresa sa, spunand ca in spatele recentelor observatii ale sefului statului s-ar afla un joc politic ce face parte din campania electorala.

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se inseala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se inseala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei.

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se insala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se insala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei.

De ce a anulat Martin Schulz interviul de la Adevarul Live

Emisiunea Adevarul Live de sambata dupa-amiaza, in cadrul careia Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, urma sa raspunda acuzatiilor lansate de Traian Basescu la adresa sa, a fost contramandata, dupa ce oficialul european nu s-a mai prezentat.

EXCLUSIV Adevarul Live, ora 16.00: Martin Scultz, presedintele Parlamentului European, raspunde la atacurile lui Traian Basescu

Martin Schultz, presedintele Parlamentului European, este invitatul special al emisiunii Adevarul Live, de la ora 16. 00, unde va vorbi despre noile provocari ale Europei, despre relatia cu Rusia si rolul Romaniei in Uniunea Europeana.

Socialistul Martin Schulz incepe cu stangul campania europeana. Este acuzat de abuz de putere

Campania pentru alegerile europarlamentare a inceput, pentru candidatul stangii europene, Martin Schulz, cu acuzatii de abuz de putere si de politizarea angajarilor in interiorul Parlamentului European.

Martin Schulz si Victor Ponta, in aceasta seara la Sinteza zilei

Mihai Gadea iti propune duminica seara o editie de intetes national:Presedintele Parlamentului European, posibilul viitor Presedinte alComisiei Europene Martin Schulz si premierul Victor Ponta vin la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )