Libnet.ro
UNICEF

13:45

Science News: China promite ca va deschide cel mai mare radiotelescop de pe planeta pentru restul lumii

Hotnews Hotnews,
 Science News: China promite ca va deschide cel mai mare radiotelescop de pe planeta pentru restul lumii

Aflat la Pingtang, in provincia Guizhou din sud-vestul Chinei, telescopul cu apertura sferica FAST Five-hundred-meter Aperture Spherical Telescope) a devenit cel mai mare din lume dupa ce a fost finalizat in 2016, depasind Observatorul Arecibo care a detinut aceasta pozitie timp de 53 de ani. continuă pe Hotnews

Lucian Mindruta, povestea nespusa: Cel mai mare regret al vietii mele e despartirea parintilor mei

Cea mai frumoasa amintire de Craciun e o portocala in brad, in casa bunicii, imi marturiseste Lucian Mindruta. Si povestea incepe sa curga lin inainte Vorbeste cu dragoste despre parinti, despre o copilarie complicata, despre bunica, care, intr-un fel, i-a decis destinul sentimental: casatoria cu Ioana. E poate cel mai incisiv jurnalist, dar si un excelent partener de discutie.

Marea Britanie a raportat duminica 35.928 de cazuri de coronavirus, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Numarul cazurilor de Covid-19 din Marea Britanie a crescut cu 35. 928, duminica, cel mai mare numar zilnic atins de la inceputul pandemiei, potrivit datelor oficiale, transmite Reuters.

SUA adauga pe lista neagra cel mai mare producator de cipuri din China

Miscarea administratiei Trump creste tensiunile cu Beijingul, in timp ce Joe Biden se pregateste sa .

Bucurestenii au luat cu asalt magazinele. Surpriza mare, ce au cumparat cel mai mult inainte de Craciun

Ca in fiecare an de Sarbatori, bucurestenii au luat cu asalt magazinele, dar nu pentru alimente si cadouri. Este incredibil ce au cumparat cel mai mult locuitorii Capitalei inainte de Craciun. Ce cumpara anul acesta bucurestenii inainte de Sarbatori Daca in alti ani bucurestenii luau cu asalt magazinele pentru a achizitiona cadouri si cosuri intregi .

Diana Sosoaca dezbate cel mai popular mit din istoria romanilor. Ce zice de oamenii care au stat la geam in restaurante

Inca de la inceputul pandemiei au existat voci care au combatut purtarea mastii de protectie. in acelasi timp, tot mai multe voci vorbeau de numarul mult mai mare de infectari cu gripa. Acestia spuneau ca numarul infectarilor cu covid este mult mai mic in raport cu el al gripei sezoniere. Statisticile, de fapt, arata ca .

Cel mai frumos cadou de Craciun: sa-i ajuti pe altii. Studiu

Un studiu international realizat de World Vision arata ca 76% din oameni vor sa faca fapte bune de acest Craciun. Cel mai important este sa ne concentram asupra celor care au nevoie de ajutor, sustin repondentii.

Digi24: Palatul secret al lui Putin, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham. Ar fi costat aproape 300 milioane de dolari

Vladimir Putin ar trai, in secret, ca un rege, iar si mai recent ar fi adaugat un alt palat impresionant, de doua ori mai mare decat Palatul Buckingham, la colectia sa de proprietati si la averea sa impresionanta de miliarde de dolari, conform unui ziar rusesc citat de news. com. au si alte publicatii occidentale.

Cum a murit Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist. Asa l-a gasit fratele sau

Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist, a murit. Vestea ca fondatorul ONG-ului Coruptia ucide a socat pe toata lume. Familia e in stare de soc. Alexandru Socol a murit. Cum si-ar fi gasit sfarsitul cel mai activ protestatar Rezist Unul din ce mai activi protestatari REZIST din Piata Victoriei a fost gasit fara suflare.

Prognoza meteo, azi, 19 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a tarii, dar cerul ramane noros

In cursul zilei de sambata, 19 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Desi temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi mai mult.

Coronavirus: Rata mortalitatii in urma COVID-19, semnificativ mai mare decat cea asociata gripei (studiu francez)

Rata mortalitatii in randul pacientilor internati cu COVID-19 in spitalele din Franta a fost de trei ori mai mare in comparatie cu cea a persoanelor diagnosticate cu gripa, conform constatarilor unui studiu francez, relateaza vineri DPA, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )