Libnet.ro
UNICEF

15:45

Scoala viitorului exista in Turcia si iti va depasi orice asteptare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scoala viitorului exista in Turcia si iti va depasi orice asteptare

Intel Education Summit 2014 s-a desfasurat, saptamana aceasta, in Istanbul, Turcia. Am fost la eveniment si am vazut cum va arata clasa viitorului, dar si cum ar trebui sa evolueze educatia in era digitala. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO VIDEO Scoala viitorului exista in Turcia si iti va depasi orice asteptare

Intel Education Summit 2014 s-a desfasurat, saptamana aceasta, in Istanbul, Turcia. Am fost la eveniment si am vazut cum va arata clasa viitorului, dar si cum ar trebui sa evolueze educatia in era digitala.

Turcia are scoala viitorului si este una in care lectiile sunt mereu captivante

La Intel Education Summit 2014 a fost prezentata scoala viitorului. Fara tehnici invechite, doar tehnologie, lectiile predate viitorilor elevi sunt mereu captivante. Intel organizeaza, in fiecare an, alaturi de parteneri precum Microsoft, Acer sau HP, evenimentul Intel Education Summit. Tema de anul acesta a fost Bridging Cultures through Education trad. Unirea culturilor prin educatie). Zeci de experti in educatie si profesori din Turcia si din restul Europei si-au prezentat, alaturi de oficialii Intel, viziunea asupra viitorului educatiei. Cu toate ca [].

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )