Libnet.ro
UNICEF

07:00

An scolar 2020-2021. Anuntul facut de Ludovic Orban! Premierul crede ca PSD-ul este de vina

Antena3 Antena3,
An scolar 2020-2021. Anuntul facut de Ludovic Orban! Premierul crede ca PSD-ul este de vina

Ludovic Orban a declarat, marti, ca la acest moment se pregatesc scenariile pentru deschiderea scolilor in functie de situatia epidemiologica . Premierul este de parere ca presiunea aceasta de a furniza acum informatii despre deschiderea scolilor este rezultatul, mai degraba, a initiativei demagogice a PSD-ului. continuă pe Antena3

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Noi masuri de restrictie! Anuntul facut de Ludovic Orban! Ce ii asteapta pe romani?

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, la sediul PNL, ca se analizeaza mai multe masuri de prevenire a coronavirusului pentru zonele aglomerate, una dintre acestea fiind posibilitatea de a impune purtarea mastii in astfel de spatii, chiar daca sunt in aer liber.

Ludovic Orban, chemat din nou in Parlament

Premierul ar trebui sa prezinte, conform presedintilor celor doua Camere, un plan privind organizarea alegerilor locale si deschiderea noului an scolar Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, i-au trimis, ieri, premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care ii cer sa prezinte un raport, care sa fie dezbatut cu prioritate, cu privire la masurile pe care urmeaza sa le intreprinda pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si pentru organizarea, in bune conditii, a alegerilor pentru administratia publica locala, dar si pentru deschiderea noului an scolar.

Premierul Ludovic Orban, noi precizari despre restrictiile propuse si strategia de raspuns la criza COVID-19: Obiectivul nostru este sa oprim raspandirea virusului (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a facut, miercuri, o serie de precizari cu privire la noile propuneri de restrictii si strategia autoritatilor de gestionare a epidemiei de coronavirus din.

Ludovic Orban: Personalul medical sa faca pauza la trei ore. Cresc salariile pentru angajatii din DSP-uri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut, marti, o noua serie de precizari cu privire la strategia autoritatilor de gestionare a epidemiei de coronavirus din Romania, dar a vorbit si despre faptul ca Parlamentul ar.

Ludovic Orban, apel la primari: Fiti alaturi de noi in actiunea de combatere a riscului de raspandire a coronavirusului!

Premierul Ludovic Orban a facut, luni, un apel la reprezentantii autoritatilor locale sa se implice in actiunile de limitare a raspandirii noului coronavirus. in cadrul unei videoconferinte cu membrii.

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

Ludovic Orban: Ne gandim la o majorare in etape a alocatiilor, dar procentul si ritmul depind de prognoze Ce a spus premierul despre cresterea pensiilor

Guvernul Orban va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, iar procentul si rtimul de crestere depind de prognoze, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor si a.

Sedinta la Cotroceni, pe tema fondurilor europene. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, miercuri, la ora 14.30 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta pe tema fondurilor europene, pentru miercuri, ora 14. 30, la Palatul Cotroceni, iar la reuniune vor mai lua parte premierul Ludovic Orban, vicepremierul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )