Libnet.ro
UNICEF

07:45

Scolile din Romania au doar 113 medici, care acum sunt detasati la DSP

România Liberă România Liberă,
Scolile din Romania au doar 113 medici, care acum sunt detasati la DSP

In unitatile de invatamant din Romania sunt incadrati doar 113 medici de medicina scolara, a declara. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei, despre testarea COVID a elevilor: Sunt doar 113 medici scolari la 17.000 de scoli

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat luni ca testarea de COVID a elevilor tine de Ministerul Sanatatii, iar forta celor din educatie este slaba intrucat exista doar 113 medici scolari la 17. 000 de scoli.

Scolile din Romania, mai periculoase decat spitalele: cate nu au autorizatie de securitate la incendiu, oficial

Dupa incendiile din ultimele luni din spitalele romanesti, s-au ridicat numeroase intrebari si despre securitatea din scoli. Din pacate, intr-un raport al ministrului Educatiei reies niste.

Comoara din Romania unica in lume. Descoperirea facuta in Valea Rea uimeste si acum lumea stiintifica

Pestera din Apuseni, una dintre comorile Romaniei. Cea mai mare cascada verticala din tara noastra a fost descoperita de speologi la Valea Rea. Pestera din Valea Rea, comoara Romaniei unica in lume Pestera din Valea Rea are un sistem complex de galerii orizontale, puturi si hornuri verticale, sali gigantice si un curs de apa subteran.

Triunghi amoros la Survivor Romania. S-a aflat abia acum, ce concurenti sunt implicati

Andrei Ciobanu, concurent in cadrul primului sezon Survivor Romania, a fost implicat intr-un triunghi amoros cu doua colege din echipa sa. Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre barbat. Surprize din sezonul 1: triunghi amoros la Survivor Romania Necazurile apropie oamenii, asa ca pustiul, foamea, dorul si lipsa de confort propuse de experienta Survivor Romania .

DOCUMENTE Rapoartele complete ale controalelor facute la spitalele din Romania in ultimii doi ani Unele nu au nici macar hidranti, la altele nu functioneaza

Prevenirea incendiilor in spitalele din Romania ramane doar in declaratii. Multe unitati spitalicesti sau cladiri ale acestora nu au nici macar hidranti, iar de instalatii de detectie a incendiilor nici nu poate fi vorba. Caile de evacuare in caz de incendiu, dar si conditiile de evacuare a pacientilor nu sunt asigurate.

Voiculescu: Aruncand cu bani in sistem nu rezolvi problemele. in spitalele din Romania nu sunt echipe tehnice, exista cate un nene care mai leaga cate o sarma. Trebuie sa construim efectiv spitale noi, nu sa plimbam hartii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat luni seara, la B 1 TV, ca aruncand cu bani in sistem nu rezolvi problemele, dand exemplul Institutului Matei Bals unde s-au facut investitii masive si tot s-a produs un incendiu in care si-au pierdut viata pacienti. in spitalele din Romania nu sunt echipe tehnice, exista cate un nene care mai leaga cate o sarma, a declarat el, adaugand ca este nevoie de investitii cu cap si coada si de echipe tehnice care sa supervizeze aceste investitii.

Alocatii 2021. Vestea zilei pentru milioane de copii din Romania. Se intampla de azi

Veste buna pentru milioane de copii din Romania. incepand de astazi, alocatiile cresc cu 20%, urmand ca o alta majorare sa fie decisa in Parlament. Cea care a facut anuntul a fost Raluca Turcan, Ministrul Muncii si al Protectiei Sociale. Cati bani vor primi copiii cu varsta intre 2-18 ani Alocatiile copiilor reprezinta una dintre .

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

COMISIA EUROPEANA: Companiile din Romania afectate de pandemie beneficiaza de fondurile din Planul de Investitii pentru Europa

Noul program de cooperare intre Banca Europeana de Investitii BEI), Fondul European de Investitii FEI) si Deutsche Leasing Romania va permite companiilor locale din Romania sa beneficieze de leasing financiar suplimentar in valoare de 370 de milioane de euro, a anuntat luni Comisia Europeana.

Vedeta din Romania, imobilizata in casa si la un pas de operatie pe coloana: Am cazut pe scari

DJ Harra a fost luata cu Ambulanta de acasa. Vedeta se confrunta cu probleme de sanatate grave. Declaratiile artistei. Am ramas imobilizata. Vedeta din Romania, gasita imobilizata in casa. E la un pas de operatie pe coloana Dana Neacsu, cunoscuta sub numele de scena DJ Harra, se confrunta cu probleme de sanatate severe. A ramas, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )