Libnet.ro
UNICEF

14:15

Scotia, prima tara din lume care impune un pret minim pentru alcool

B1 B1,
Scotia, prima tara din lume care impune un pret minim pentru alcool

Scotia a devenit prima tara din lume care a impus un pret minim pentru alcool. in acest fel, guvernul scotian intentioneaza sa combata efectele nocive ale alcoolismului. Noua legislatie, introdusa. continuă pe B1

O adolescenta din Statele Unite, prima persoana din lume care s-ar putea muta pe Marte

Alyssa Carson este o deolescenta, in varsta de 17 ani, din Statele Unite, care ar putea deveni prima persoana din lume care sa se mute definitiv peMarte. Tanara este pasionata de astronomie de cand ave.

Decizie SOCANTA privind CRIMINALUL din Brasov care si-a UCIS FAMILIA: A avut sau nu discernamant

Barbatul din Brasov care a socat intreaga tara dupa ce si-a ucis familia cu salbaticie va fi supus unei expertize psihologice. Omul va fi testat de medicii de la Spitalul Penitenciar Jilava care vor avea.

Pe ce loc e Dacia in topul celor mai economice masini din lume

Dacia este extrem de apreciata pe pietele din Occident. Nu doar pentru ca modelele sunt masini ieftine si bune, ci si pentru ca intretinerea lor costa destul de putin. Iar dovada stau topurile in care masina romaneasca ocupa pozitii furntase. Potrivit publicatiei Argus trei modele marca Dacia ocupa primele trei locuri in topul celor mai [].

Imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume

Avem imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume. Sute de mii de lalele, zambile, narcise sau orhidee au impodobit carele alegorice care au defilat pe strazile din 9 orase. Cum a.

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian.

Un elev din Titu care a cazut de pe o bara din curtea scolii. Acesta a fost transportat cu elicopterul la spital

Un elev de clasa a V-a din orasul dambovitean Titu s-a agatat, miercuri, de o bara din curtea scolii, a cazut si s-a lovit la cap, la fata locului venind un elicopter SMURD cu care copilul a fost transportat la.

Sute de persoane arestate dupa violentele din Paris, care au avut loc de 1 Mai

Au fost arestate aproximativ 200 de persoane dupa incidentul din Paris. Peste 1. 200 de indivizi mascati au spart mai multe ferestre si au incendiat numeroase masini in timpul protestelor de 1.

Primarul din Romania care isi face propriul sondaj. Edilul vrea sa stie cat de muncitor il vad oamenii si daca l-ar mai vota

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, isi face propriul sondaj. Edilul a postat pe propria sa pagina de Facebook un sondaj in care vrea sa afle cat de muncitor il percep timisorenii, dar si daca l-ar mai vota.

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Cine sunt militarii romani raniti in atacul din Afganistan: Care este starea celor opt soldati

Ministerul Apararii Nationale a facut publice numele celor opt militari romani care au fost raniti luni intr-un atentat terorist comis in Afganistan. Acestia au intre 34 si 43 de ani, fac parte din.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )