Libnet.ro
UNICEF

15:00

Scotnd SUA din acordul nuclear iranian, Trump l-a facut pe Putin broker politic mondial

Hotnews Hotnews,
 Scotnd SUA din acordul nuclear iranian, Trump l-a facut pe Putin broker politic mondial

Anuntul retragerii SUA din acordul nuclear iranian n-a starnit mari emotii in Rusia. Pe de o parte, Moscova era ferm convinsa ca presedintele Trump va face acest pas. Stau marturie analizele publicate inca de la inceputul anului. Merita amintit un lucru adesea trecut cu vederea, din cauza cunoasterii tot mai superficiale a Rusiei. Vladimir Putin a investit nu doar in noua generatie de arme, ci si in noua generatie de analisti. Moscova are un corp de experti in politica americana care il descifreaza cel mai adesea corect pe Trump. Si mai are specialisti pe Orient, e drept fara articole ISI, dar care au batut cu piciorul regiunea si cunosc toate dialectele care se vorbesc in zona. continuă pe Hotnews

Rouhani spune ca Iranul ar putea ramne parte din acordul nuclear n ciuda dorintei SUA

Presedintele iranian Hassan Rouhani a declarat ca, daca interesele tarii sunt protejate, Teheranul va ramane in acordul nuclear semnat in 2015, despre care ministrul sau de Externe crede ca poate fi reproiectat fara SUA.

SUA, lovitura pentru companiile europene.Sanctiuni dupa decizia lui Trump referitoare la Iran

Ar fi posibil ca Washingtonul sa impuna sanctiuni impotriva companiilor europene care fac afaceri cu Iranul dupa retragerea SUA din acordul nuclear, a declarat John Bolton, consilierul prezidential american pentru.

Iohannis, despre scandalul acordului nuclear cu Iranul: Lucrurile nu sunt absolut deloc simple (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata despre scandalul international provocat de decizia lui Donald Trump de a retrage SUA din acordul nuclear cu Iranul. Seful statului spune ca situatia aceastui acord.

Ce se intampla cu acordul nuclear cu Iranul, dupa retragerea SUA

Ministrul de externe francez, Jean-Yves Le Drian, si omologul sau britanic, Boris Johnson, au exprimat luni, la Londra, vointa guvernelor lor de a salva acordul nuclear cu Iranul, incheiat in iulie 2015 si din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2858 seconds )