Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scrisoare deschisa catre Ludovic Orban a unui lider PNL Iasi: Nu stiu cum voi explica electoratului ca Mihai Chirica ar putea fi un posibil coleg de partid

Adevărul Adevărul,
Scrisoare deschisa catre Ludovic Orban a unui lider PNL Iasi: Nu stiu cum voi explica electoratului ca Mihai Chirica ar putea fi un posibil coleg de partid

Informatia potrivit careia Mihai Chirica ar urma sa candideze la Primaria Iasi din partea PNL a dezbinat filiala locala. Ettiene Ignat, vicepresedinte PNL Iasi, adreseaza o scrisoare deschisa conducerii partidului, in care intreaba cum va explica electoratului liberal venirea primarului Mihai Chirica in PNL. continuă pe Adevărul

Lider PNL din Iasi, scrisoare deschisa adresata lui Orban: Cum putem spune pe bune electoratului nostru ca PNL nu face un blat cu PSD?

Etienne Ignat, prim-vicepresedinte al PNL Iasi, i-a adresat o scrisoare deschisa premierului Ludovic Orban pe tema atragerii in partid a lui Mihai Chirica si a sustinerii acestuia pentru localele din 2020.

COMISIILE PARLAMENTARE AU DECIS: Un sfert de cabinet pentru Ludovic Orban

Audierile ministrilor propusi de Ludovic Orban s-au incheiat cu admiterea, de catre comisiile de specialitate a inca unui candidat - Adrian Oros la Agricultura.

Ludovic Orban, despre atitudinea celor din USR: Nu mi se pare fireasca. Daca asa considera ca pot obtine castig electoral, e o greseala din partea lor

Ludovic Orban s-a aratat dezamagit de atitudinea nefireasca a celor din USR, dupa ce acestia l-au criticat pe Klaus Iohannis fiindca a numit sefii marilor parchete fara avizul CSM. Liderul PNL a mai spus ca USR joaca politic cu scopul de a obtine un scor bun in alegeri.

Robert Cazanciuc: Ludovic Orban e ipocritul numarul 1 al Romaniei. PNL afunda tara in criza

Vicepresedintele Senatului, Robert Cazanciuc, a reactionat dupa ce Ludovic Orban a declarat cadaca luni, la sedinta de investire a Guvernului, nu se aduna cvorum, este numai vina PSD deoarece social-democratii detin 42% din Parlament.

Ludovic Orban: Mihai Chirica nu mai are nicio legatura cu PSD de trei ani (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze din partea liberalilor la Primaria Iasiului, ca acesta nu mai are nicio legatura cu PSD de multi.

Neil Young, scrisoare deschisa in care il desfiinteaza pe Trump: Esti o rusine pentru tara mea!

Neil Young 74 de ani) a publicat o scrisoare deschisa adresata presedintelui SUA Donald Trump in care legendarul rocker nu s-a dat in laturi de la nimic, numindu-l o rusine pentru tara.

Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala. Declaratii de ultima ora de la Rasnov

In plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru cateva ore de relaxare, imbinate cu munca. A decis sa faca acest lucru cu exact doua zile inainte de votul de investitura din Parlament. Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala in plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru .

Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban! Imagini cu vila premierului Romaniei. Foto

Actualul premier al Romaniei are o locuinta langa Bucuresti, unde se poate bucura de liniste si de familia sa. Ludovic Orban pare a fi un om gospodar, datorita faptului ca detine o gradina foarte ingrijita. Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban Ludovic Orban detine o casa langa Bucuresti, de altfel casa apare si .

Cum arata vila lui Ludovic Orban. Premierul Romaniei are paza la poarta 24 din 24

Ludovic Orban este considerat cel mai sarac premier al Romaniei de dupa Revolutie. Acesta locuieste intr-o vila de 200 de metri patrati, langa Capitala. Cum arata imobilul sau? Cum arata vila lui Ludovic Orban? Ludovic Orbna, fost si actual prim-ministru al tarii, se considera un exemplu. Acesta detine o functie extrem de importanta, dar cu .

Ludovic Orban, despre cursul euro-leu: Nu exista niciun motiv de panica Economia este stabila

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca nu exista niciun motiv de neincredere, de panica, iar situatia economica este foarte stabila in contextul in care cursul BNR a egalat minimul istoric in raport cu euro. Nu ii mai speriati pe romani cu cresterea dobanzilor, chiriilor. Acolo unde sunt calculate chiriile in euro poate fi o crestere, dar nu este o crestere care sa ii sperie pe romani. Economia este stabila, a subliniat Orban.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2348 seconds )