Libnet.ro
UNICEF

09:00

COMISIILE PARLAMENTARE AU DECIS: Un sfert de cabinet pentru Ludovic Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIILE PARLAMENTARE AU DECIS: Un sfert de cabinet pentru Ludovic Orban

Audierile ministrilor propusi de Ludovic Orban s-au incheiat cu admiterea, de catre comisiile de specialitate a inca unui candidat - Adrian Oros la Agricultura. continuă pe Ziarul Bursa

Sinteza zilei. Nucleara pentru Ludovic Orban: Guvernul nu e constitutional

In baza unei decizii a Curtii Constitutionale a Romaniei, Guvernul Orban II, ar putea sa fie neconstitutional.

Marcel Vela, propus pentru Ministerul Afacerilor Interne in guvernul Orban 2, aviz negativ in comisiile parlamentare reunite

Ministrul propus la Interne, Marcel Vela, a declarat luni, la audierile din comisiile parlamentare reunite, ca principalul sau scop il reprezinta cresterea increderii populatiei in institutiile din domeniul Ordine publica si Siguranta cetateanului, ceea ce impune continuarea unor masuri de eficientizare si modernizare a MAI.

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu e cvorum, e vina PSD

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, declaratii despre votul de investitura a noului Cabinet.

Ludovic Orban anunta data alegerilor locale. Scrutinul a fost stabilit in functie de sarbatori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 14 iunie, acestea neputand fi organizate in 31 mai sau 7 iunie, atunci cand sunt sarbatori crestine. Alegerile parlamentare anticipate) ar putea fi organizate simultan cu alegeri locale, sustin surse politice pentru Adevarul. Conditia: sa pice doua guverne si sa fie dizolvat Parlamentul.

Florin Citu, aviz negativ in Comisiile Parlamentare

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

LUDOVIC ORBAN: Daca nu va exista cvorum la sedinta pentru votul de investitura, responsabilitatea apartine PSD

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in cazul in care nu va exista cvorum la sedinta plenului reunit al Parlamentului in care urmeaza sa fie investit Guvernul, responsabilitatea apartine PSD, care boicoteaza o procedura constitutionala.

Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban! Imagini cu vila premierului Romaniei. Foto

Actualul premier al Romaniei are o locuinta langa Bucuresti, unde se poate bucura de liniste si de familia sa. Ludovic Orban pare a fi un om gospodar, datorita faptului ca detine o gradina foarte ingrijita. Cat costa casa impunatoare a lui Ludovic Orban Ludovic Orban detine o casa langa Bucuresti, de altfel casa apare si .

Ludovic Orban anunta cresteri salariale pentru personalul nemedical: Vom adopta in termenul legal actul normativ

Ludovic Orban a spus ca Guvernul va adopta actul normativ privind asigurarea resurselor financiare necesare cresterilor salariale ale personalului nemedical in termenul legal.

Alocatiile copiilor, platite in vouchere. Anuntul lui Ludovic Orban

Social-democratii au anuntat ca se vor opune categoric in cazul in care platirea alocatiilor pentru copii cuvoucherevalorice este doar un tertip al PNL de a amana sau diminua dublarea alocatiilor. Alocatiile copiilor, platite in vouchere Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost luata o decizie de catre liberali cu privire la alocatiile .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )