Libnet.ro
UNICEF

06:45

Scrisoare deschisa de la un martor al tragediei din Club Colectiv catre Raed Arafat si Comandamentul pentru Situatii de Urgenta

Hotnews Hotnews,
 Scrisoare deschisa de la un martor al tragediei din Club Colectiv catre Raed Arafat si Comandamentul pentru Situatii de Urgenta

Va scriu pentru ca am reusit sa ies la timp din Colectiv si am vazut toate operatiunile smurdului, pompierilor, salvarii, jadarmilor si politistilor. De-asta am convingerea ca intr-o situatie de amploare un cutremur de peste 7 grade, sa zicem), vor pieri incredibil de multi bucuresteni. Daca veti actiona ca acum, la un an dupa ce n-ati reusit sa gasiti supravietuitorii accidentului din Apuseni, pe cei din lacul Siutghiol, singura sansa este sa plecam toti, absolut toti din tara asta. Sa ramaneti singuri, sa va plimbati in liniste printre mormanele de moloz si polistiren din ruinele Bucurestiului. continuă pe Hotnews

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct - postare a unui int

Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Martor la tragedia din Club Colectiv, declaratie pentru HotNews.ro: Oamenii nu au putut sa iasa din club pentru ca era o singura iesire, unii au cazut si s-a format un dop in usa

Alin Panduru este unul dintre sutele de tineri care au fost vineri seara in Club Colective cand a izbucnit incendiul ce a ucis cel putin 27 de persoane. El a declarat pentru HotNews. ro ca incediul a izbucnit cu cateva minute inaintea orei 23. 00 de la artificiile folosite in timpul concertului formatiei Goodbye to Gravity, si totul a luat foc instant in 30 de secunde.

Familiile lui Mihai Alexandru si a Catalinei Ionita, victime ale tragediei din clubul Colectiv, fac apel la decenta si discretie

Familiile lui Mihai Alexandru si a Catalinei Ionita, victime ale tragediei din clubul Colectiv, fac un apel la decenta si discretie, cerandu-le reprezentantilor institutiilor publice, mass-media, societatii civile si persoanelor particulare sa respecte dreptul la intimitate al familiilor indoliate.

FOTOGALERIE Sibiu: Echipaje SMURD si ISU au aprins lumanari pentru victimele tragediei din clubul Colectiv

Mai multe echipaje ale SMURD si ISU din Sibiu au aprins lumanari si au pastrat un moment de reculegere in memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv in Piata Mare a orasului Sibiu. Imagini primite de la Robert Barlea, cititor HotNews. ro.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

FOTO EXCEPTIONALA Momentul in care a luat foc buretele de pe stalpii din Club Colectiv

Momentul in care buretele ce antifona stalpii de sustinere din Club Colective a luat foc a fost imortalizat intr-o fotografie - document. FOtografia a fost postata pe contul de Facebook al unui utilizator.

Evenimentul Summer in November, anulat in urma tragediei din Clubul Colectiv

Evenimentul Summer in November, programat sa aiba loc pe 14 noiembrie la TY Event Hall, va fi anulat in urma tragediei petrecute in clubul Colectiv, din decenta si solidaritate cu cei aflati in suferinta, anunta organizatorii, intr-un comunicat.

Aglomeratie la Centrele pentru Transfuzii Sanguine, in urma tragediei din clubul Colectiv

Numarul donatorilor de sange a crescut, luni, in Arad, Galati si Timisoara, dupa ce zeci de oameni s-au prezentat la Centrul pentru Transfuzii Sanguine, ca sa ajute victimele incendiului care s-a petrecut, vineri, in clubul Colectiv din Capitala.

Ajutati victimele incendiului din club Colectiv! Cine si in ce conditii poate dona sange

Oamenii de bine din Calarasi care doresc sa sprijine victimele incendiului din club Colectiv din Capitala sunt asteptati sa doneze sange. Directia de Sanatate Publica face un apel de solidaritate pentru suprevietuitorii cumplitului incendiu de vineri seara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )