Libnet.ro
UNICEF

06:45

Scrutin in Italia: cea mai scazuta prezenta la vot din istora tarii

România Liberă România Liberă,
Scrutin in Italia: cea mai scazuta prezenta la vot din istora tarii

Confuzie si incidente la unele sectii de votare pentru alegerile legislative din Italia, inclusiv un. continuă pe România Liberă

Statul cu cea mai mica rata a somajului din Uniunea Europeana

Cehia are cea mai mica rata a somajului din cadrul Uniunii Europene, la nivelul de 2,4%, comparativ cu media comunitara de 7,3%. Rata somajului a fost, in ianuarie, de 2,4% in Cehia, de 3,8% in Ungaria, de.

Samsung Galaxy S9+ este smartphone-ul cu cea mai buna camera foto din lume

Inainte de fiecare lansare importanta a anului, lumea se intreaba cu ce functii noi mai pot veni producatorii de smartphone-uri si care vor fi difrentele de design fata de predecesori. Chiar daca nu intotdeauna avem parte de salturi spectaculoase de la un an la altul, un lucru e cert. Camerele foto se imbunatatesc semnificativ in fiecare an.

Oscar 2018. Cine va prezenta trofeul pentru Cea mai buna actrita in locul lui Casey Affleck, dupa ce actorul s-a retras in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Doua actrite celebre vor prezenta impreuna premiul la categoria Cea mai buna actrita in rol principal la Gala Oscar din aceasta seara. Trofeul trebuia sa fie inmanat de actorul Casey Affleck, care a fost triumfat anul trecut la categoria Cel mai bun actor in rol principal pentru interpretarea din filmul Manchester by the Sea.

Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

A venit zapada la senatori si deputati, chiar in Parlamentul Romaniei. Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa, consuma energie cat un orasel cu o mie de locuitori, iar pentru asta, noi platim anual do.

Netanyahu, chestionat de politie intr-un caz de coruptie legat de cea mai mare companie de telecomunicatii israeliana

Politistii israelieni au venit vineri la domiciliul premierului israelian, Benjamin Netanyahu, pentru a-i pune intrebari pentru prima data cu privire la un caz de coruptie in care este implicata cea mai mare companie de telecomunicatii din tara - Bezeq, relateaza Reuters, citand Radio Isarel.

Fostul director al CNAIR Narcis Neaga, numit membru in CA al companiei. Asociatia Pro Infrastructura: Perioada mandatului sau a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania

Condus CNAIR a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania din ultimii ani. Narcis Neaga este cercetat de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu un contract privind autostrada Sibiu - Orastie, potrivit news. ro. Narcis Neaga a fost director general al CNAIR in perioada 2012-2015.

Cadou de martisor! Bilete de avion mai ieftine cu 20%, oferite de cea mai mare companie low-cost din sud estul Europei

Wizz Air, una dintre companiile aeriene din Europa cu cea mai mare crestere, anunta o reducere de 20% la toate rezervarile realizate astazi.

Cea mai geroasa zi de 1 martie. Temperaturi de minus 23 de grade

Este cea mai geroasa zi de 1 martie. La ora 7. 00, in Bucuresti se inregistrau minus 20 de grade Celsius, la statia meteo de la Baneasa. Temperaturi extrem de reduse s-au inregistrat in toata tara. La.

Clientul beat care a platit cea mai scumpa cursa Uber din viata lui

Probabil ca ti s-a intamplat si tie sa mergi cu taxiul si soferul sa fie atat de dragut incat sa te ocoleasca jumatate de oras. in cazul Uber, nu prea merge treaba astfel si nici maimuta pe schimbator nu e disponibila, dar asta nu inseamna ca nu poti sa ti-o furi. Daca crezi ca tu [].

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamna mai putin cunoscuta in lumea mondena, care este casatorita cu un miliardar american. Donald Trump are legaturi de prietenie cu familia Paulson, iar romanca noastra,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )