Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seara romanilor in Europa League. Astra, Pandurii si Petrolul s-au calificat in play-off-ul competitiei

Antena3 Antena3,
Seara romanilor in Europa League. Astra, Pandurii si Petrolul s-au calificat in play-off-ul competitiei

Petrolul Ploiesti, Astra Giurgiu si Pandurii Targu Jiu s-au calificat in play-off-ul Europa League in urma partidelor disputate joi seara. Daca pentru Astra misiunea a fost mai usoara cu Trencin, pe care o. continuă pe Antena3

Europa League: Astra, Pandurii si Petrolul vor sa ajunga in play-off: Programul disputelor si al televizarilor

Astra este cu un pas si jumatate in play-off-ul Europa League dupa ce a invins, scor 3-1, in mansa tur pe Trencin. Meciul de la Giurgiu va incepe la ora 19:00. Lucrurile nu vor fi la de simple pentru Pandurii si Petrolul ambele au remizat in tur, scor 1-1).

Astra, Petroul si Pandurii forteaza calificarea in Europa League (program, televizari)

Trei echipa romanesti joaca in aceasta seara in mansa a doua a Turului 3 preliminar al Ligii Europa. Este vorba de Astra Giurgiu, Petrolul Ploiesti si Pandurii Targu Jiu. Iata programul partidelor si televizarile. Toate partidele sunt live text pe onlinesport. ro.

Astra, Petrolul si Pandurii isi joaca sansa in Europa League. Cronicile meciurilor din tur si sansele romanilor in seara asta

Astra Giurgiu - Trencin 19. 00), Hapoel Tel Aviv - Pandurii Targu Jiu 20. 00) si Vitesse - Petrolul Ploiesti 21. 00) sunt partidele din Europa League in care romanii se vor lupta pentru victorie.

Hapoel Tel Aviv - Pandurii 1-2/ Gorjenii se califica in play-off-ul Europa League

Formatia Pandurii Targu-Jiu a castigat disputa cu Hapoel Tel-Aviv din deplasare: scor 2-1, rezultat in urma caruia gorjenii au obtinut calificarea in play-off-ul Europa League. In mansa tur, scorul a fost 1-1.

Pandurii a invins pe Hapoel si s-a calificat in play-off-ul pentru grupele Europa League

Pandurii a aratat o alta fata la Tel Aviv si a reusit sa invinga in fata israelienilor de la Hapoel cu 2-1. Echipa gorjeana s-a calificat in play-off-ul pentru grupele Europa League.

Pandurii, tactica de odihna activa in Liga I si sperante de calificare in Europa League. Strategia lui Cristi Pustai

Pandurii Targu Jiu - Otelul Galati: 2-1 / Cristi Pustai, tehnicianul echipei Pandurii Targu Jiu, a comentat partida cucerita de formatia sa si a prefatat urmatorul meci, cu Hapoel Tel Aviv, din mansa secunda a turului trei preliminar Europa League.

Astra s-a calificat in play-off-ul Europa League dupa 2-2 cu Trencin

Astra Giurgiu a obtinut calificarea in play-off-ul Europa League dupa ce a remizat, scor 2-2, impotriva celor de la Trencin partida s-a desfasurat pe Arena Nationala). In tur, echipa pregatita de Daniel Isaila s-a impus cu 3-1.

Rusescu si Nicolita marcheaza in Europa League

Jucatorii romani Raul Rusescu si Banel Nicolita au marcat, joi seara, pentru formatiile lor in turul 3 preliminar al Europa League.

Pandurii face minunea in Tara Sfanta

Echipa Pandurii Tg. Jiu s-a calificat, joi seara, in PlayOff-ul Europa League dupa ce a invins in deplasare pe Hapoel Tel-Aviv, cu 2-1, in mansa secunda a turului 3 preliminar.

Trei absente importante la Pandurii in returul cu Hapoel

Probleme serioase de efectiv pentru Cristi Pustai inaintea returului cu Hapoel Tel-Aviv din turul 3 preliminar al Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )