Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seara cu surprize in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Seara cu surprize in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Campioana Azerbaidjanului, Qarabag FK, a produs surpriza serii in Liga Campionilor, reusind sa castige cu 2-1 pe teren propriu prima mansa disputata impotriva austriecilor de la FC Salzburg. Danilo Dias a. continuă pe Antena3

Steaua a terminat la egalitate cu Aktobe, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua ramane favorita la calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor, dupa ce a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Aktobe, din prima mansa a turului trei preliminar. Campioana Romaniei a condus de doua.

Champions League, rezultate consemnate marti in turul trei preliminar

Marti s-au disputat primele jocuri din turul trei preliminar al Champions League mansa tur). Sparta Praga a trecut de Malmo 4-2), intr-o partida foarte interesanta. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete.

Rezultate din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Accesati aceasta pagina pentru a vedea rezultatele inregistrate in prima mansa din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

LIVE TEXT Aktobe - Steaua: ora 18.00. Duel in Kazakhstan, in preliminariile Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti joaca, miercuri de la ora 18. 00, in deplasare, in Kazakhstan, cu FC Aktobe, in prima mansa a turul trei preliminar din Liga Campionilor. Este pentru prima data cand o echipa romaneasca se deplaseaza in Asia pentru un meci din cupele europene.

Aktobe - Steaua 2-2, in preliminariile Ligii Campionilor. Meci dificil in Kazakhstan

Steaua a remizat, in prima mansa din turul al treilea preliminar a Ligii Campionilor, scor 2-2, cu Aktobe. Stelistii au avut un meci dificil, in deplasare, in Kazakhstan, iar calificare in play-off va fi decisa la Bucuresti.

Programul Ligii Campionilor de marti si miercuri

Iata programul partidelor care se joaca marti si miercuri in prima mansa a Turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Partida pe care o va juca Steaua in turul III preliminar al Champions League cu Aktobe va fi arbitrata de turcul Huseyin Gocek

Partida dintre Steaua si FKAktobe din turul III preliminar alLigiiCampionilor va fi arbitrata la centru de turcul Huseying Gocek, ajutat de Mustafa Eyisoy si Orkun Aktas. Meciul se va disputa.

Steaua a remizat cu FK Aktobe, in prima mansa a turului trei preliminar al CL, scor 2-2

Steaua a debutat cu o remiza, scor 2-2, cu FK Aktobe, in prima mansa a turului trei preliminar al LigiiCampionilor. Steaua a deschis scorul prin Keseru in minutul 44, iar Aktobe a stabilit egalitatea in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )