Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sebastian Ghita a anuntat ca isi face partid: Din ianuarie strangem semnaturi

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita a anuntat ca isi face partid: Din ianuarie strangem semnaturi

Omul de afaceri Sebastian Ghita a anuntat duminica seara ca va infiinta un nou partid de stanga, din luna ianuarie urmand sa inceapa strangerea de semnaturi pentru noua formatiune politica. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita isi face partid dupa demisia din PSD: Din ianuarie, strangem semnaturi

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita a anuntat ca, din ianuarie, isi va face propriul partid. M-am gandit ca un nou partid politic, o noua platforma politica ar putea schimba ceva. Din ianuarie, strangem.

Sebastian Ghita pregateste un nou partid?

Deputatul Sebastian Ghita, impreuna cu sute de tineri din PSD, au petrecut aseara in Clubul Fratelli din Bucuresti. Deputatul le-a vorbit acestora despre o posibila viitoare constructie care sa reprezinte generatia tanara.

Sebastian Ghita, la Romania TV: Din ianuarie incepem strangerea de semnaturi pentru un nou partid politic de stanga/Senzatia mea a fost de la nceput ca Victor Ponta nu e PSD

Sebastian Ghita a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca din luna ianuarie va incepe strangerea de semnaturi pentru o noua formatiune de stanga. Omul de afaceri mai spune ca Victor Ponta era si este chemat sa reformeze acest partid, sa ii dea o directie si o sansa noua si spune ca nu se va mai intoarce in PSD ca atata timp cat Partidul Social Democrat nu va fi reformat.

Sebastian Ghita, la Romania TV: Din ianuarie incepem strangerea de semnaturi pentru un nou partid politic de stanga/Senzatia mea a fost de la inceput ca Victor Ponta nu e PSD

Sebastian Ghita a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca din luna ianuarie va incepe strangerea de semnaturi pentru o noua formatiune de stanga. Omul de afaceri mai spune ca Victor Ponta era si este chemat sa reformeze acest partid, sa ii dea o directie si o sansa noua si spune ca nu se va mai intoarce in PSD ca atata timp cat Partidul Social Democrat nu va fi reformat.

Ghita anunta ca, din ianuarie, incepe sa stranga semnaturi pentru un nou partid de stanga

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca, din luna ianuarie, va incepe strangerea de semnaturi pentru o noua formatiune de stanga.

Internet la sate pe fonduri europene: Milioane de euro obtinute de angajati si prieteni ai fratelui lui Sebastian Ghita. Cine este beneficiarul real

Revista 22 publica o investigatie cu privire la programul de introducere a Internetului in zonele rurale. in material se arata ca 56 de IMM-uri au semnat, anul acesta, cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, contracte pentru introducerea internetului in asa-numitele zone albe, adica sate fara acces la retea. Investigatia realizata de Revista 22 a descoperit ca zeci de firme participante la licitatie au o legatura stransa cu firmele Asesoft si 2K Telecom, actionarii acestora fiind angajati ai companiilor fratelui lui Sebastian Ghita, Alexandru Ghita, sau apropiati ai acestuia.

VIDEO Fratia de la Fratelli: Sebastian Ghita a petrecut cu 800 de tineri PSD-isti intr-un club bucurestean si le-a vorbit despre o noua structura politica, fara Iliescu si Vanghelie (surse)

Deputatul fost PSD-ist Sebastian Ghita si echipa de campanie a lui Victor Ponta au adus, azi-noapte, in clubul bucurestean Fratelli, 800 de tineri care l-au sprijinit pe premier in campania electorala prezidentiala, omul de afaceri sugerand constructia unei noi structuri politice fara oameni ca fostul presedinte Ion Iliescu sau primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. Informatiile au fost publicate de evz. ro, care citeaza surse participante la eveniment.

Preturile biletelor de avion scad din ianuarie sub 50 de euro pentru peste 30 de destinatii europene

Preturile biletelor de avion pentru mai mult de 30 de destinatii din Europa scad chiar si de trei ori din luna ianuarie, ajungand la mai putin de 50 de euro pentru o calatorie dus-intors in orase precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona, potrivit unei analize realizate de portalul de turism Vola. ro.

Ambasada Marii Britanii in Egipt isi suspenda serviciile din motive de securitate

Ambasada Marii Britanii in Egipt si-a suspendat duminica serviciile cu publicul din motive de securitate, a declarat David Kinna, purtatorul de cuvant al misiunii diplomatice, relateaza bbc. com. Decizia a fost.

CEC a stabilit lista deputatilor care vor face parte din noul Parlament al Republicii Moldova

Comisia Electorala Centrala prezinta lista integrala a concurentilor electorali carora li s-au atribuit mandate de deputat in Parlamentul Republicii Moldova in urma alegerilor din 30 noiembrie, transmite UNIMEDIA. Configuratia politica a viitorului Parlament va arata in felul urmator: PSRM - 25 deputati, PLDM - 23, PCRM - 21, PD - 19 si PL - 13.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )