Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sebastian Ghita cere suspendarea lui Sova si Hrebenciuc din PSD

România Liberă România Liberă,
Sebastian Ghita cere suspendarea lui Sova si Hrebenciuc din PSD

Deputatul PSD Sebastian Ghita a cerut suspendarea lui Viorel Hrebenciuc si Dan Sova din partid si punerea acestora la dispozitia justitiei, in urma publicarii stenogramelor legate de legea amnistiei si gratierii, conform B1. ro. continuă pe România Liberă

Sebastian Ghita: Cer suspendarea domnilor Sova si Hrebenciuc din PSD

Deputatul PSD Sebastian Ghita spune, intr-o declaratie de presa, ca Dan Sova si Viorel Hrebenciuc au gresit fata de PSD si ca acestia trebuie sa se puna la dispozitia justitiei, potrivit romaniatv. net. Stenogramele convorbirilor dintre Dan Sova si Viorel Hrebenciuc din Ordonanta DNA arata cum cei doi lideri PSD cautau solutii pentru dezincriminarea faptelor de coruptie prin eliminarea unui articol din legea 78/2000.

Sebastian Ghita: Cer suspendarea domnilor Sova si Hrebenciuc din PSD

Deputatul social-democrat Sebastian Ghita sustine, intr-o declaratie de presa, ca Dan Sova si Viorel Hrebenciuc au gresit fata de PSD si ca acestia trebuie sa se puna la dispozitia justitiei. Astfel, parlamentarul PSD cere suspendarea celor doi colegi ai, potrivit romaniatv. net.

Deputatul PSD Sebastian Ghita: Cer suspendarea lui Sova si Hrebenciuc din PSD. Ei trebuie sa se puna la dispozitia justitiei

Dupa ce DNA a anuntat inceperea urmaririi penale pentru liderii PSD Viorel Hrebenciuc si Dan Sova si dupa ce in media au aparut stenograme incendiare cu cei doi, in care Hrebenciuc ii promitea lui Sova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )