Libnet.ro
UNICEF

07:16

Sebastian Ghita constesta masura controlului judiciar in dosarul fraudarii fondurilor europene

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita constesta masura controlului judiciar in dosarul fraudarii fondurilor europene

Deputatul Sebastian Ghita a mers, marti dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) unde judecatorii vor analiza contestatia sa la masura controlului judiciar impus de DNA in dosarul fraudarii fondurilor europene. In acesta cauza Ghita este cercetat pentru ca l-ar fi ajutat pe cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, sa obtina un contract cu statul. continuă pe Hotnews

Sebastian Ghita contesta controlul judiciar dispus in dosarul in care cumnatul lui Victor Ponta este arestat

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Curtii Supreme unde magistratii vor lua in discutie contestatia acestuia la masura controlului judiciar care i-a fost impusa  in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Sebastian Ghita, prezent la iCCJ pentru judecarea contestatiei controlului judiciar

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns, marti, in fata magistratilor Curtii Supreme. Judecatorii inaltei Curti vor decide daca resping sau aproba contestatia facuta de Ghita privind masura controlului.

iCCJ judeca o contestatie a lui Sebastian Ghita la controlul judiciar

Sebastian Ghita a ajuns in aceasta dimineata in fata Instantei Supreme, care urmeaza sa judece contestatia depusa de catre deputat la masura controlului judiciar impusa de procurorii DNA.

Sebastian Ghita, prezent la iCCJ pentru judecarea contestatiei controlului judiciar. Judecatorii au ramas in pronuntare

UPDATE: Magistratii inaltei Curti au ramas in pronuntare privind contestatia facuta de deputatul Sebastian Ghita privind controlul judiciar. Deputatul Sebastian Ghita a ajuns, marti, in fata.

Ponta nu vrea sa spuna daca mai este prieten cu Sebastian Ghita

Premierul s-a confruntat cu o situatie dificilla. intrebat daca mai este prieten cu deputatul Sebastian Ghita, care acum se afla sub control judiciar impus de procurorii DNA de la Ploiesti intr-un dosar penal, Ponta a refuzat sa raspunda, rezumandu-se la a spune ca dati-mi voie sa purtam asemenea discutii intr-un alt cadru.

VIDEO Sebastian Ghita: Reflectez la retragerea din Comisia parlamentara pentru controlul SRI. / Despre cercetarile procurorilor: Toti trebuie sa ne obisnuim

Sebastian Ghita a declarat luni ca reflecteaza la retragerea sa din Comisia parlamentara pentru controlul Serviciului Roman de Informatii, dar a precizat ca marti va participa la sedinta in care va fi audiat Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI. Sebastian Ghita a facut declaratii presei inaintea inceperii sedintei de plen in care Camera Deputatilor dezbate si voteaza o noua cerere de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute: Toti cei oarecum responsabili incercam sa nu-i impidicam pe procurori si pe justitie sa afle adevarul. Asa cum exista un curent in societate, viata de dupa revolutie a facut ca mai multi demnitari sa fie cercetati. Nu vad de ce cercetari ale procurorilor pot reprezenta o problema. Toti trebuie sa ne obisnuim, a afirmat Sebastian Ghita.

Ce a declarat Sebastian Ghita despre cazul Elena Udrea

Deputatul Sebastian Ghita a venit, luni, la sedinta de plen a Camerei Deputatilor, reunita pentru a decide, prin vot, asupra cererilor DNA de incepere a urmaririi penale si de arestare preventiva pentru alte infractiuni in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax.

Perchezitii DNA la firma 2K Telecom, detinuta de fratele lui Sebastian Ghita, intr-un dosar legat de proiectul cu fonduri europene Internet in scoala ta

Procurorii DNA fac luni perchezitii la sediul firmei 2K Telecom SRL, detinuta de Alexandru Ghita, fratele lui Sebastian Ghita, relateaza Agerpres si Realitatea TV. Potrivit DNA, perchezitiile sunt facute intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, legat de proiectul Internet in scoala ta - gestionat de Ministerul Educatiei. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca procurorii DNA fac perchezitii la sediile SC 2K Telecom SRL, care apartine lui Alexandru Ghita, fratele deputatului Sebastian Ghita, si la SC Avitech Co. SRL, ambele din orasul Voluntari. Vezi in articol detalii despre istoricul acestei licitatii, contestatiile aparute si ofertele depuse.

Perchezitii la firma lui Alexandru Ghita, fratele lui Sebastian Ghita.Este vizata o licitatie a Ministerului Educatiei pentru un proiect finantat de UE

Procurorii anticoruptie fac perchezitii, luni, la doua firme din orasul Voluntari din judetul Ilfov, dintre care una apartine fratelui deputatului Sebastian Ghita, Alexandru Ghita. in acest caz, anchetatorii fac cercetari intr-un dosar privind o licitatie a Ministerului Educatiei din 2013, pentru un proiect cu fonduri europene, in valoare de 33 de milioane de euro.

Ce a declarat Sebastian Ghita despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Sebastian Ghita a declarat, luni, in legatura cu propunerea domunlui Hellvig la SRI, Sebastian Ghita a spus ca spera ca, ca o data ales, sa uite ca a facut parte din politica, ca a fost prieten cu Crin Antonescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2543 seconds )