Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sebastian Ghita, despre dosarele sale: Nu am voie sa vorbesc cu 1112 persoane. Apar denuntatori care spun lucruri intamplate in urma cu 5 ani, si ei transmit asa cum spun procurorii (VIDEO)

B1 B1,
Sebastian Ghita, despre dosarele sale: Nu am voie sa vorbesc cu 1112 persoane. Apar denuntatori care spun lucruri intamplate in urma cu 5 ani, si ei transmit asa cum spun procurorii (VIDEO)

Deputatul Sebastian Ghita a fost invitat in exclusivitate la postul de televiziune B1 TV, alaturi de jurnalistul Ion Cristoiu, la emisiunea moderata de catre Nelu Barbu. Cei trei au vorbit despre presiunile. continuă pe B1

Sebastian Ghita contesta in instanta cautiunea de 13 milioane de euro

Deputatul Sebastian Ghita a depus la inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere prin care contesta masura controlului judiciar si cautiunea de 13 milioane de euro instituite de DNA in dosarul in care este acuzat de luare de mita, santaj si cumparare de influenta, scrie Agerpres. Plangerea a fost inregistrata luni si are termen de judecata pe 6 aprilie, care este de altfel si data limita pana cand Sebastian Ghita trebuie sa plateasca aceasta cautiune. Pe 31 martie, procurorii DNA Ploiesti au dispus masura controlului judiciar pe cautiune fata de deputatul Sebastian Ghita, fiind stabilita suma de 13 milioane de euro.

Sebastian Ghita contesta cautiunea de 13 milioane de euro

Deputatul Sebastian Ghita a depus la inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere prin care contesta masura controlului judiciar si cautiunea de 13 milioane de euro instituite de DNA in dosarul in care este acuzat de luare de mita, santaj si cumparare de influenta.

Sebastian Ghita contesta in instanta controlul judiciar si cautiunea de 13 milioane de euro

Sebastian Ghita a contestat la Curtea Suprema controlul judiciar si cautiunea de 13 milioane de euro dispuse de Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul in care aceste acuzat de luare de mita si santaj.

Un deputat PSD face acuzatii grave: in ziua votului, Sebastian Ghita a contactat deputatii de la toate formatiunile politice

Un deputat PSD, cu identitate protejata, le-a declarat procurorilor ca Sebastian Ghita si-ar fi santajat colegii pentru ca acestia sa respinga cererile DNA de incuviintare a retinerii si a arestarii,.

Victor Ponta se afla la sediul DNA Prahova, pentru audieri in dosarul lui Sebastian Ghita

Fostul premier al Romaniei a fost la DNA Ploiesti pentru a fi audiat in dosarul in care Sebastian Ghita este acuzat de mai multe fapte de coruptie, printre care dare de mita, santaj, doua infractiuni de folosire, in mod direct sau indirect, de.

Victor Ponta este audiat ca martor la DNA Ploiesti, in dosarul lui Sebastian Ghita (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a venit luni dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a fi audiat de catre procurori in dosarul ce il vizeaza pe deputatul Sebastian Ghita, informeaza B1.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti, ca martor in noul dosar al lui Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineata, la sediul DNA Ploiesti, el fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care deputatul Sebastian Ghita a fost pus su.

UPDATE Victor Ponta, la audieri la DNA Ploiesti in dosarul lui Sebastian Ghita: Am fost chemat ca martor

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat luni la DNA Ploiesti, ca martor in dosarul deschis pe numele deputatului Sebastian Ghita. Ponta a spus ca a spus procurorilor tot ceea ce stie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )