Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sebastian Ghita, dezvaluiri explozive despre cum se fabricau dosarele la DNA: Nici Ceausescu nu facea asa ceva

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita, dezvaluiri explozive despre cum se fabricau dosarele la DNA: Nici Ceausescu nu facea asa ceva

Dezvaluiri incendiare, duminica, la Editie speciala cu Mihai Gadea si Mircea Badea. Sebastian Ghita face noi dezvaluiri, dupa o lunga tacere, in urma aparitiei informatiilor ca in dosarele sale. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita, dezvaluiri explozive

Dezvaluiri incendiare, duminica, la Editie speciala cu Mihai Gadea si Mircea Badea. Sebastian Ghita face noi dezvaluiri, dupa o lunga tacere, in urma aparitiei informatiilor ca in dosarele sale.

Sebastian Ghita, in direct la Antena 3 dupa dezvaluirile fostului procuror DNA Mihaiela Iorga: Nici Ceausescu nu facea asa ceva

Omul de afaceri Sebastian Ghita a reluat duminica, la Antena 3, afirmatiile conform carora avea o relatie apropiata cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi, sustinand ca aceasta a fost la el acasa, la Ploiesti, a venit la vie si a fost vazuta de lautari, de chelneri si a precizat ca se va gandi cum poate dovedi relatia pe care a avut-o cu Laura Codruta Kovesi.

S-A TERMINAT! DEZVALUIRI INCENDIARE despre plecarea Elenei Udrea: Nu eu o vanez

Jurnalistul Sabin Orcan a facut noi dezvaluiri despre plecarea din tara a Elenei Udrea. intr-un mesaj postat pe Facebook acesta sustine ca oricine poate fi localizat pe baza de pasaport, card, telefon. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )