Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita REVINE furtunos: Mailuri schimbate cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Deci SOV a inteles, nu mai era nevoie sa fie convingator ca te va UCIDE.

B1 B1,
Sebastian Ghita REVINE furtunos: Mailuri schimbate cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Deci SOV a inteles, nu mai era nevoie sa fie convingator ca te va UCIDE.

Intrat in umbra si uitat de proteste, fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, revine in prim plan cu o noua serie de dezvaluiri. Romania TV a prezentat o serie de mailuri care s-ar fi schimbat. continuă pe B1

Sebastian Ghita REVINE furtunos: Mailuri schimbate cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Deci SOV a inteles, nu mai era nevoie sa fie convingator ca te va UCIDE

Intrat in umbra si uitat de proteste, fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, revine in prim plan cu o noua serie de dezvaluiri. Romania TV a prezentat o serie de mailuri care s-ar fi schimbat.

Partenera de viata a lui Liviu Dragnea a lucrat pentru deputatul fugar Sebastian Ghita, la firma Asesoft International

Jurnalistul Stelian Negrea, dezvaluie, pe pagina sa de Facebook, ca partenera de viata a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a lucrat, in 2012, la firma Asesoft International SRL, detinuta de deputatul fugar Sebastian Ghita.

CNA a amanat, pentru joi, o decizie in cazul sanctionarii postului Romania TV pentru difuzarea inregistrarilor fostului deputat fugar Sebastian Ghita

Consiliul National al Audiovizualului a amanat luarea unei decizii in privinta incalcarii legislatiei audiovizuale de catre postul de televiziune Romania TV in emisiunile in care s-au prezentat inregistrarile lui Sebastian Ghita.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )