Libnet.ro
UNICEF

23:00

Secretar general al Guvernului, inlocuit de Dacian Ciolos

România Liberă România Liberă,
Secretar general al Guvernului, inlocuit de Dacian Ciolos

Secretarul general al Guvernului, Ion Moraru, a fost inlocuit de premierul Dacian Ciolos cu Sorin Sergiu Chelmu, care a detinut functii de secretar general in Ministerul Agriculturii si la Departamentul pentru IMM. continuă pe România Liberă

Sorin Sergiu Chelmu, noul secretar general al Guvernului

Sorin Sergiu Chelmu este, incepand de astazi, printr-o decizie semnata de premierul Dacian Ciolos si publicata in Monitorul Oficial, noul secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, in locul lui Ion Moraru, eliberat din functie.

Costin Borc, vicepremier in Guvernul Dacian Ciolos, a fost secretarul personal al lui Corneliu Coposu

Vasile Dancu, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Dezvoltarii Regionale, membru al PSD timp de aproape zece ani, si Costin Grigore Borc, nominalizat pentru portofoliul de la Economie, sunt propusi si pentru posturile.

Dacian Ciolos a preluat mandatul de premier / Klaus Iohannis: Nu voi incerca niciodata sa spun guvernului ce sa faca sau cum sa faca, aveti toata libertatea

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti seara lui Dacian Ciolos, in cadrul ceremoniei de preluare a mandatului de premier care a avut loc la Palatul Victoria, ca nu va spune niciodata Guvernului ce sa faca sau sa-i impuna cum sa faca, dar noul Cabinet va gasi in el un partener.

Dacian Ciolos: Ma vad cu Ponta dupa ce preiau responsabilitatea Guvernului. Acum doar am schimbat mesaje

Premierul desemnat Dacian Ciolos a afirmat, duminica, faptul ca se va intalni cu Victor Ponta dupa ce va prelua formal responsabilitatea Guvernului, insa a precizat ca pana in prezent a avutun schimb de mesaje cu fostul lider de la Palatul Victoria.

Dacian Ciolos anunta lista ministrilor la ora 14:00

ACTUALIZARE 11:15 Prim-ministrul desemnat, Dacian Ciolos, va prezenta propunerile pentru membrii Guvernului, astazi, la ora 14:00, la Camera Deputatilor, intr-o conferinta de presa, informeaza Biroul de presa al Guvernului.

Lista Guvernului Dacian Ciolos este gata: va fi prezentata astazi

Lista noului guvern va fi prezentata probabil in aceasta dupa-amiaza a declarat premierul desemnat Dacian Ciolos adaugand ca actuala situatie politica din Romania a fost unul dintre subiectele discutiilor cu presedintii CE si ai Consiliului European.

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat echipa de ministri

Vicepremierii propusi sunt Costin Grigore Borc si Vasile Dancu *ACTUALIZARE 14:30 Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat, astazi, echipa de ministri, intr-o conferinta de presa, la Camera Deputatilor. Astfel, lista membrilor Guvernului propusa de Dacian Ciolos este: Vicepremier si Ministrul Economiei: Costin Grigore Borc Vicepremier si Ministrul Dezvoltarii: Vasile Dancu Ministrul Afacerilor Externe: Lazar Comanescu Ministrul Afacerilor Interne: Petre Toba Ministrul Agriculturii: Achim Irimescu Ministrul Apararii Nationale: Mihnea Motoc Ministrul Culturii: Vlad Alexandrescu Ministrul Energiei: Victor Vlad Grigorescu Ministrul Educatiei: Adrian Curaj Ministrul Finantelor Publice: Anca Paliu Dragu Ministrul Fondurilor Europene: Aura Carmen Raducu Ministrul Justitiei: Cristina Guseth Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor: Cristiana Pasca Palmer Ministrul Muncii: Claudia Anca Moarcas Ministrul pentru Societatea Informationala: Marius Raul Bostan Ministrul Sanatatii: Andrei Baciu Ministrul Tineretului si Sportului: Elisabeta Lipa Ministrul Transporturilor: Marian Costescu Ministrul pentru Dialog Social: Violeta Alexandru Seful Cancelariei Primului Ministru: Ioan Dragos Tudorache Ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Preturindeni: Dan Stoenescu Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul si Societatea Civila: Cristian Ciprian Bucur.

Noul Guvern. Cine este Adrian Curaj, propunerea lui Dacian Ciolos la Ministerul Educatiei

Adrian Curaj este propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul Educatiei. Membrii Guvernului propus de Ciolos vor fi audiati luni in cadrul Parlamentului, urmand ca marti paralamentarii sa voteze investirea lor in functie.

Dacian Ciolos, dupa ce Liviu Dragnea i-a urat bun venit in cadrul PSD la sedinta de duminica a social-democratilor: E periculos ce ziceti

Liderul social-democrat Liviu Dragnea i-a urat lui Dacian Ciolos, duminica, in deschiderea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, bun venit in cadrul PSD, dandu-i apoi cuvantul premierului desemnat, la reuniune. Dacian Ciolos i-a raspuns lui Dragnea: E periculos ce ziceti. Nu, eu ma simt binevenit in mijlocul dumneavoastra, in calitatea pe care o am acum, e vorba de un Guvern tehnocrat fara sprijin politic apriori, dar sper sa putem obtine sprijinul politic atat prin modul in care am structurat echipa guvernamentala, cat si prin ceea ce urmarim sa facem, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos a mers duminica la clubul Colectiv, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului

Premierul desemnat Dacian Ciolos a mers, duminica, la locul din fata clubului Colectiv unde sunt aduse in continuare flori si lumanari in memoria victimelor incendiului produs pe 30 octombrie. Potrivit Vecinul. net, Dacian Ciolos s-a rugat in fata clubului Colectiv pentru cei care si-au pierdut viata in urma tragediei de acum doua saptamani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )