Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sebastian Lazaroiu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: A mai ramas un pucist in picioare

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Lazaroiu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: A mai ramas un pucist in picioare

Crin, Fenechiu, Voiculescu, Dragnea. A mai ramas un pucist in picioare. Ala care a profitat de operatiune ca sa ajunga premier, a scris pe Facebook Sebastian Lazaroiu imediat dupa condamnarea la inchisoare cu suspendare a lui Liviu Dragnea in dosarul Fraude la referendumul din 2012. continuă pe Hotnews

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 a starnit imaginatia internautiulor. Vezi cele mai bune bancuri cu Dragnea si despre Teleorman

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul a adus, din nou, in atentia internautilor glumele despre judetul de origine al presedintelui executiv al PSD - Teleorman, dar si despre cum se desfasoara.

Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosrul Referendumului a produs ecouri rapid si in presa internationala. Jurnalistii de la Reuters noteaza intr-un articol ca aceasta este.

Lazaroiu, dupa condamnarea lui Dragnea: Vechii liberali au fost si ei parte la inselatorie

La scurt timp dupa ce instanta Curtii Supreme a decis condamnarea la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru Liviu Dragnea pentru fraudarea referendumului din 2012, Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential, a scris pe contul sau de Facebook ca acum vechii liberali ar trebui sa isi toarne cenunsa in cap deoarece la referendumul de suspendare a presedintelui Traian Basescu si liberalii au luat parte, alaturi de pesedisti, la o inselatorie.

Lazaroiu, dupa condamnarea lui Dragnea: Vechii liberali trebuie sa recunoasca public ca au participat la inselatorie. Cenusa in cap n-a omorat pe nimeni

Fostul Consilier prezindetial Sebastian Lazaroiu a comentat si el decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul. Acum, dupa ce o instanta a.

ORA 12:00 - Prima reactie a lui Victor Ponta dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta a anuntat ca la ora 12:00 va sustine o declaratie de presa la sediul Partidului Social Democrat.

Daniel Fenechiu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Ma surprinde aceasta hotarare care nu face lumina (VIDEO)

Liderul PND, avocatul Daniel Fenechiu, se declara surprins de decizia instantei in cazul lui Liviu Dragnea, precizand ca lucrurile sunt mult mai grave fata de pedeapsa pe care acesta a primit-o. De regula,.

Dosarul Referendumul: Campania comuna a USL pentru referendumul din 2012 este inexistenta in pozitia PNL fata de condamnarea lui Liviu Dragnea

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din 2012.

Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Noi eram convinsi 99% ca nu se poate da decat achitare

Sentinta in cazul dosarului Referendumul, cu precadere in cazul lui Liviu Dragnea, este surprinzatoare, potrivit secretarului general adjunct al PSD, Niculae Badalau. Este surprinzatoare. Noi eram.

Reactia lui Antonescu, dupa CONDAMNAREA lui Dragnea in dosarul Referendumului

Crin Antonescu, fost copresedinte USL, a spus vineri, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul referendumului, ca ii este greu sa comenteze decizia instantei, dar nu stie sa se fi petrecut ceva.

CTP, dupa condamnarea lui Dragnea: Sentinta va fi prezentata ca un act de eroism in lupta cu Basescu. Nimeni nu-i va cere demisia lui Dragnea

Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Digi24 condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. Aceasta prima sentinta nu are mare efect. Domnul Dragnea nu va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )