Libnet.ro
UNICEF

18:00

Secretul ORIGINII VIETII, descoperit intr-o pestera din Romania. Cercetatorii de la NASA au venit sa studieze fenomenul

Antena3 Antena3,
Secretul ORIGINII VIETII, descoperit intr-o pestera din Romania. Cercetatorii de la NASA au venit sa studieze fenomenul

In 1986 un grup de cercetatori romani a realizat una dintre cele mai mari descoperiri ale secolului, in timp ce facea cercetari asupra solului, in vederea construirii unei centrale electrice in apropierea Marii. continuă pe Antena3

Masina suspecta gasita intr-un lac din Capitala

O masina suspecta a fost gasita in aceasta dimineata intr-un lac din capitala. Nu se stie deocamdata cum a ajuns masina acolo. Pompierii au reusit sa o scos-o din lac, iar anchetatorii incearca acum sa.

O masina a cazut intr-un lac din zona Pipera (VIDEO)

Un autoturism a cazut intr-un lac din zona Pipera. Autoritatile au declarat ca nu exista nicio victima, insa oamenii legii spun ca masina era putin avariata, iar la locul derapajului s-a constatat o pata.

VIDEO O pestera din Romania este considerata singurul loc care ar continua sa existe in cazul unui atac nuclear. NASA a studiat-o

Pamantul are putine locuri ferite de un eventual atac nuclear, iar unul dintre ele se afla in Romania. Vorbim despre pestera Movile din Dobrogea, complet izolata de exterior.

Fata de 16 ani gasita intr-un parc din Iasi a fost ucisa. Principalul suspect, un alt adolescent

Procurorii au stabilit ca fata de 16 ani gasita moarta in Parcul Copou din Iasi a fost ucisa, fiind strangulata, iar principalul suspect este un alt adolescent. Conform prim-procurorului Parchetului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )