Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sedinta comuna a Birourilor permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sedinta comuna a Birourilor permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului

Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului decid marti data la care va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura depusa de PSD si UDMR impotriva Guvernului Orban. La sedinta urmeaza sa participe si liderii grupurilor parlamentare. PSD va propune ca votul motiunii de cenzura sa aiba loc miercuri, de la ora 12. continuă pe Ziarul Bursa

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului vor sustine o sedinta reunita pentru a stabili cand va fi dezbatuta si votata motiunea. Cronologia evenimentelor de pana acum

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului vor sustine o sedinta reunita, marti 4 februarie). incepand cu ora 12:00, pentru a stabili cand va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura.

Cautarile celor doua persoane date disparute in apele Borcei au fost reluate

Cautarile pentru gasirea celor doua persoane care, ieri, au disparut in apele bratului Borcea dupa ce barca in care se aflau s-a rastrunar, au fost reluate. Conform ISU Ialomita, se intervine cu doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Slobozia si Fetesti, cu barci pneumatice, 7 subofiteri si un echipaj de scafandri de la ISU dealul Spirii Bucuresti-Ilfov.

Sedinta pentru motiunea de cenzura a fost amanata pentru ora 17

Motiunea de cenzura, initiata de PSD, intra in linie dreapta. Conducerile celor doua Camere ale Parlamentului stabilesc cand va fi dezbatut si votat documentul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )