Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sedinta comuna a Parlamentului pentru constituirea unor comisii parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Sedinta comuna a Parlamentului pentru constituirea unor comisii parlamentare

Senatul si Camera Deputatilor se vor reuni, miercuri, in sedinta de plen, pentru constituirea unor comisii parlamentare comune, noteaza Agerpres. Astfel, va fi constituita Comisia pentru statut, care urmeaza sa dezbata cele trei proiecte privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor depuse de PNL, USR PLUS si PSD. Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, si vicepremierul Dan Barna au declarat ca, in masura in care va fi posibil, dupa constituirea comisiei, aceasta ar urma sa dezbata cele trei proiecte privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, astfel incat rapoartele sa intre in dezbaterea plenului reunit de miercuri. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: Exista un acord pentru constituirea unei comisii care sa imbunatateasca legislatia electorala

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca exista un acord pentru constituirea unei comisii care sa imbunatateasca legislatia electorala, dar liderii grupurilor parlamentare au cerut timp pentru analizarea proiectului si a fost amanata cu o saptamana luarea acestei decizii, conform News. ro.

Zi cruciala pentru soarta pensiilor speciale in Parlament. Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, miercuri, in plen, pentru constituirea unor comisii parlamentare comune iar una dintre aceste comisii are misiunea de a transa soarta pensiilor speciale pentru alesii neamului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )