Libnet.ro
UNICEF

23:00

Zi cruciala pentru soarta pensiilor speciale in Parlament. Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat

Antena3 Antena3,
Zi cruciala pentru soarta pensiilor speciale in Parlament. Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, miercuri, in plen, pentru constituirea unor comisii parlamentare comune iar una dintre aceste comisii are misiunea de a transa soarta pensiilor speciale pentru alesii neamului. continuă pe Antena3

Barna: Ar trebui sa mergem pe proiectul USR PLUS pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Vicepremierul Dan Barna a declarat, marti, ca PSD, din evidenta rea credinta, nu a trecut, in legislatura trecuta, pe ordinea de zi a Parlamentului, initiativa legislativa a USR privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor si a mentionat ca, in prezent, dintre cele trei proiecte pe aceasta tema, discutiile ar trebui sa inceapa de la cel al USR PLUS, in care pot fi preluate elemente din propunerea PNL.

RADU OPREA, PURTATORUL DE CUVANT AL PSD: Solicitam introducerea pe ordinea de zi a propunerii PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a declarat astazi ca social-democratii vor propune marti, in sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Diana Sosoaca, atac la Ludovic Orban in Parlament: Nu mi-am inchipuit ca exista cineva care sa vorbeasca mai tare decat mine

Ma uitam la domnul Orban si nu mi-am inchipuit ca exista cineva care sa poata sa vorbeasca mai tare decat mine. Nu stiu la cine a strigat, sincer, dar mi-aduc aminte cand stateam noi in Piata Victoriei si-l strigam pe domnul Orban si nu auzea. Acum l-am auzit pana in capatul salii. , a spus Diana Sosoaca, miercuri, la votul pentru eliminarea pensiilor speciale.

VIDEO Parlamentul a adoptat eliminarea pensiilor speciale ale deputatilor si senatorilor Pensiile aflate in plata se suspenda

Plenul reunit al Parlamentului a votat, miercuri proiectul de lege al PSD privind eliminarea pensiilor speciale pentru deputati si senatori, dupa ce comisia de statut a respins cele doua initiative legislative ale PNL si USR. Cu 357 de voturi pentru si niciun vot impotriva, proiectul PSD a fost adoptat.

Val de proiecte pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Cate initiative au fost depuse

Tema eliminarii pensiilor speciale pentru parlamentari a devenit una populara pentru partide, astfel incat, peste noapte, au aparut mai multe proiecte in acest sens. Printre initiatori se regaseste si PSD, care, in mod ironic, a fost cel care a introdus prima oara pensiile speciale ale parlamentarilor.

Ludovic Orban, critici pentru PSD la votul pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari: V-ati batut ca intr-un concurs de frumusete

Presedintele Camerei Deputatilor si al PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul Parlamentului, ca pensiile speciale ale parlamentarilor au fost introduse de catre PSD si i-a acuzat pe social-democrati ca au tinut la sertar toate propunerile de eliminare a lor depuse de catre USR si PNL.

Surse: Orban a transmis conducerii PNL ca marti ar putea incepe procedura de eliminare a pensiilor speciale, dar si cea de schimbare a Avocatului Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis colegilor sai ca, in functie de negocierile din coalitia de guvernare, marti ar putea incepe procedura de revocare a Avocatului Poporului, dar si pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, sustin surse liberale pentru Adevarul.

Marcel Ciolacu: Majoritatea de dreapta a votat cu noduri in gat proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale

PSD a depus pe 9 februarie la Parlament proiectul de lege pentru taierea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Proiectul, semnat de liderul PSD, Marcel Ciolacu si alti parlamentari social-democrati printre care si Paul Stanescu, Marius Budai si Lucian Romascanu, a fost votat, miercur, in parlament, de plenul reunit al celor doua camere.

Eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari a trecut de Legislativ

Parlamentarii au votat in plenul reunit pentru eliminarea pensiilor speciale pentru alesi, adoptand .

Ludovic Orban: PNL e singurul partid care, in 2015, a votat impotriva pensiilor speciale ale parlamentarilor. in mod constant, PNL a militar pentru respectarea principiului contributivitatii (VIDEO)

PNL e singurul partid care, in 2015, a votat impotriva pensiilor speciale pentru parlamentari, a sustinut Ludovic Orban, liderul liberalilor, de la tribuna Parlamentului. Declaratia a fost facuta in contextul in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )