Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sedinta decisiva a PNL. Surse: Antonescu vrea IESIREA de la guvernare

Antena3 Antena3,
Sedinta decisiva a PNL. Surse: Antonescu vrea IESIREA de la guvernare

Liderul PNL Crin Antonescu si Klaus Iohannis au propus, in sedinta informala a PNL de duminica seara, iesirea de la guvernare a partidului, sustin surse din anturajul politic al acestora. Potrivit acelorasi. continuă pe Antena3

Sedinta decisiva a PNL. Liberalii care sustin IESIREA de la guvernare

40 - Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a declarat, duminica, la plecarea de la sediul PNL, ca, personal, a sustinut iesirea PNL de la guvernare, in sedinta la care a participat.

Petrache (PNL): Eu sunt pentru iesirea de la guvernare, daca lucrurile continua in acest ...

Marian Petrache, vicepresedinte al PNL si seful CJ Ilfov, a declarat, duminica seara, ca personal este pentru iesirea de la guvernare in cazul in care situatia actuala din USL continua, precizand faptul ca nu mai crede in Uniune deoarece nu a vazut proiectele mari. Nu mai cred, pentru ca nu am vazut proiectele mari. Daca o sa continuam asa, eu sunt pentru iesirea de la guvernare, daca ma intrebati in mod direct, a sustinut Petrache, intr-o emisiune B1 Tv. El a precizat ca nu crede ca .

Presedintele PNL, Crin Antonescu, invitat la B1 TV, de la ora 21.00

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, este invitat duminica seara, la postul B1 TV, unde urmeaza sa vorbeasca despre criza din interiorul coalitiei de guvernare.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, la B1 TV

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, urmeaza sa vorbeasca despre criza din interiorul coalitiei de guvernare, duminica seara, la B1TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )