Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefii Politiei din Dej nu dau doi bani pe restrictiile impuse prin ordonante militare. Petreceri alaturi de interlopi si focuri de tabara pe timpul pandemiei

Adevărul Adevărul,
Sefii Politiei din Dej nu dau doi bani pe restrictiile impuse prin ordonante militare. Petreceri alaturi de interlopi si focuri de tabara pe timpul pandemiei

Imagini in care apar sefi ai Politiei din Dej in timp ce petrec alaturi de alte persoane au aparut pe retelele sociale, iar apoi au fost preluate si de presa locala. Fotografiile au ajuns insa si la superiorii lor, iar Inspectoratul de Politie Judetean Cluj a pornit o ancheta interna. continuă pe Adevărul

Video. Imagini socante in miezul zilei. Un barbat a incasat o bataie sora cu moartea de la Seful Politiei din Bolintin Vale: Mai faci live-uri pe Facebook?

Acte de violenta si cruzime au avut loc in judetul Giurgiu pe data de 17 aprilie. Imaginile video in care se observa un barbat pus la pamant si lovit cu salbaticie au oripilat o tara intreaga. Cine este politistul care a agresat in repetate randuri un tanar incatusat Autoritatile care doresc sa impuna ordinea si .

Digi 24: Gelu Duminica despre seful Politiei din Bolintin Vale, filmat in timp ce bate crunt un barbat: Un Spartacus cu epoleti!

Lumea a fost oripilata de smecherii din cartierele astea sarace. Dar pe smecherii astia din uniforme, care cred ca uniforma ii transforma in zei, care pot sa distruga vieti de oameni, ii vede cineva? Legea e una si pentru unul, si pentru altul - a aratat Gelu Duminica.

Cum arata Geta, sora lui Culita Sterp. Incredibil din ce afacere face bani grei

Toata lumea a auzit deja de Culita Sterp si de problemele sale, dar putina lume stie ca in spatele afacerii cu turmele de oi sta sora lui, Geta. Ea se ocupa de afacerea familiei si, dupa zvonurile apropiatilor, chiar o face bine. Cum arata Geta, sora lui Culita Sterp Culita Sterp nu este singur in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )